Spor 3.07.2018 13:20:18 0

Çanakkale ASKF 14. Genel Kurulu Yapıldı

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 14:00? de Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Çanakkale ASKF 14. Genel Kurulu Yapıldı

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 14. Olağan Genel Kurul Toplantısının açılışından önce, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Genel Başkanlık yapanlara ile Yönetim Kurulu Üyeliği yapanlara ve Çanakkale Amatör Sporuna katkıda bulunanlara hizmet plaketleri verildi.

 

Gündem gereği, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14. Olağan Genel Kurul Toplantısını, Federasyon Genel Sekreteri Hayrettin Acar yapmış olduğu kısa bir konuşma ile açtı.

 

Divan Kurulu Başkanlığına Geliboluspor Kulübü Delegesi ve Bursa Ulaştırma Bölge Müdürü Yusuf TAŞKAN, Başkan Vekilliğine  Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Çan Termik Santrali İşletme Müdürü Uğur Akçal ve Yazman üyeliğe Ali Karakaya seçildiler.

 

Saygı Duruşu ve ardından  İstiklal Marşı söylendi. Faaliyet Raporu Genel Başkan Dr. Firuz Erdil tarafından, Gelir ? Gider Raporları Mali Sekreter Özgür Şahin tarafından ve Denetleme Raporu Denetleme Kurulu Üyesi Özkan Vural tarafından okundu ve oybirliği ile kabul edildi.

 

ASKF Tüzüğünde yapılacak Tüzük Tadilatı önerisi Genel Kurula katılan kulüp delegelerine dağıtıldı ve Genel Kurul Delegeleri tarafından okunduktan sonra Divan Başkanı tarafından oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

 

Gündem gereği, Federasyon Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, Onur Kurulu ve Konfederasyon Delegelikleri seçimine geçildi ve başka aday olmadığından seçimlere tek liste halinde gidildi.

 

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 14. Olağan Genel Kurul Toplantısına, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Geliboluspor Kulübü Delegesi olarak Bursa Ulaştırma Bölge Müdürü Yusuf Taşkan, Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Delegesi olarak Çan Termik Santrali İşletme Müdürü Uğur Akçal, Çanakkale Belediye Başkan Vekili ve Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Sedat Bektaş, TÜFAD Çanakkale Şube Başkanı Mustafa Meteertem, TFFHGD Çanakkale Şube Başkanı Ali Aydın, Futbol İl hakem Kurulu eski Başkanı Tahsin Uçkaç, Yeni Çanspor Kulübü Delegesi olarak Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Ünsal Dirlik, Spor Kulüplerimizin Başkanları ve Spor Kulüplerinin Federasyon Delegeleri katıldılar.

Seçimlerde Firüz Erdil Başkan seçildi. Sekreter Hayrettin Acar, Yönetim Kurulu Üyelerine; Cabir Kaşdemir, Mustafa Durak, Mithat Bayrak, İrfan Amuca, Serkan Yurdabak, Özgür Şahin, Turgut Tutum, Murat Cahit Uysal, Zekariya Parlak seçildi. 

Yönetim Listesi Tam Liste için TIKLAYIN

 



Bu Haberler İlginizi Çekebilir