Ekonomi 4.07.2018 18:17:55 0

Biga TSO Heyetinden Çanakkale Ziyaretleri

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Meclis Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Jale Kırbaş ile Eğitim Komisyonu üyeleri Hüseyin Erdoğan, Tevfik Başarır, Serdar Seçilen ve Oda Muamelat Memuru Gülşen Gezer 02 Temmuz Pazartesi günü Çanakkale?d

Biga TSO Heyetinden Çanakkale Ziyaretleri

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Meclis Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Jale Kırbaş ile Eğitim Komisyonu üyeleri Hüseyin Erdoğan, Tevfik Başarır, Serdar Seçilen ve Oda Muamelat Memuru Gülşen Gezer 02 Temmuz  Pazartesi günü Çanakkale?de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Biga TSO heyetinin Çanakkale?deki ziyaretleri kapsamında sırasıyla TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, GMKA Çanakkale Proje Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran, SGK İl Müdürü Hilmi Ercan ve KOSGEB Çanakkale Md. V. Erdoğan Yüksel ziyaret edildi.

 

Biga TSO üyelerinin devlet kurumları ve Avrupa Birliği fonlarından sağlanan proje destekleri, teşvik, hibe ve kredilerden azami şekilde faydalanmaları ve kalifiye eleman temini, istihdam, dış ticaret ve fuar destekleri konularında kurum yetkilileri ile birebir yapılan görüşmelerin çok yararlı geçtiğini belirten Jale Kırbaş, bu tür karşılıklı yapılan ziyaretlerin önemine değindi.



Bu Haberler İlginizi Çekebilir