Biga 20.07.2018 12:41:55 0

Biga Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) yurtiçi fuar takviminde yer alan ve bu yıl 05 Ekim 2018 Cuma günü 12?nci kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı ile ilgili yapılan ve yapılacak hazırlıkları değerlendirmek ve beşinci kez yapılacak Biga Sığırcılığı G

Biga Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) yurtiçi fuar takviminde yer alan ve bu yıl 05 Ekim 2018 Cuma günü 12?nci kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı ile ilgili yapılan ve yapılacak hazırlıkları değerlendirmek ve beşinci kez yapılacak Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması ile ilgili çalışmaları görüşmek amacıyla üniversite, Biga?nın önde gelen meslek kuruluşları ve tarımsal örgütleri bir araya geldi.

 

Bu yıl 05-07 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı (BİGA FUARI) ve 03 Ekim 2018 Çarşamba günü yapılması planlanan Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması?nın hazırlıklarının koordinasyonu ve yapılması düşünülen diğer etkinliklerden azami verimin elde edilebilmesi amacıyla istişare toplantısı yapıldı.

 

19 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 14.00?te Biga TSO hizmet binasında yapılan toplantıya Biga Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Bağcı, Biga İİBF Dekanı Prof.Dr.Bünyamin Bacak, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Bahaddin Zayim, Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vasfi Karaca, Gıda Tarım veHayvancılık Müdür V. Mustafa YILDIRIM, S.S. Çanakkale Çevre Köyleri Tarımsal Kalk. Koop. Birliği Biga Şube Başkanı İbrahim Kahraman Soydan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Meclis Üyelei Furkan Şanlı ve Erol Şener, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Fuarı Tertip Komitesi Başkanı Cüneyt Oflaz, Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol, Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül ve Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu katıldı.



Bu Haberler İlginizi Çekebilir