Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde İnceleme

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde İnceleme

Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Akçin Çayı Islahı çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Akçin Çayı Islahı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Çanakkale Valiliği himayelerinde, İl Özel İdaresi, Ezine Belediyesi ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının katılımıyla 2017 yılında yatırım programına alınan Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalar hızla ilerliyor.      

 

91 adet sanayi parseli ve sanayiciler ile çalışanların talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak teknik altyapı, idari ve sosyal tesisler ile çevreye saygılı yeşil modern ve prestijli bir üretim merkezi olarak planlanan, altyapı ve Akçin Çayı Islahı çalışmaları devam etmektedir.

 

Çanakkale Ezine gıda ihtisas organize sanayi bölgesini inceleyen Vali Orhan Tavlı, Akçin Çayı Islahı çalışmalarında bulunan personelle sohbet ederek çalışmalarla ilgili olarak personele teşekkür etti. 



Çanakkale 4.08.2018 10:22:44 0
  • Cuma 33.1 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.7 ° / 18.9 ° Güneşli
  • Pazar 35.7 ° / 19.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10282,51%0,92
  • DOLAR

    39,89% 0,29
  • EURO

    47,09% 0,00
  • GRAM ALTIN

    4300,49% 0,14
  • Ç. ALTIN

    6823,45% 0,00