Biga?da trafik kuralı ihlaline karşı `kırmızı düdük` kampanyası başlatıldı

Biga?da trafik kuralı ihlaline karşı `kırmızı düdük` kampanyası başlatıldı

21 Ağustos Salı günü Kurban Bayramı, tatil erken başladı. İçişleri Bakanlığının ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını azaltmak amacıyla ?Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük? sloganı ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında Bi

21 Ağustos Salı günü Kurban Bayramı, tatil erken başladı. İçişleri Bakanlığının ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını azaltmak amacıyla ?Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük? sloganı ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında Biga Kaymakamı Mustafa Can, İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Tarık Bişirgen çocuklara kırmızı düdük, tişört ve şapka dağıttı.

 

Trafik polisleri gerekli kontrolleri yaptı. Şeker ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı. Trafik dikkatli araç kullanmaları doğrultusunda uyardı.

 

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, Biga Güvemalan Köyü trafik denetleme noktasında trafik uygulaması yaptı. Uygulama sırasında Biga Kaymakamı Mustafa Can, İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin ve Jandarma Komutanı Tarık Bişirgen çocuklara kırmızı düdük ve tişört dağıttı.

 

Biga Kaymakamı Mustafa Can yaptığı açıklamada;

 

İçişleri Bakanlığımızın ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını azaltmak amacıyla ve `Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük` sloganıyla başlatmış olduğu kampanyanın Biga?da en üst seviyede fayda sağlaması amacıyla denetimlerimiz gece gündüz devam ediyor. 

 

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı denetlemeleri sırasında çocuklarımıza kırmızı düdük, tişört ve şapka verdi. Çocuklar büyüklerinin araç kullanırken hatasını gördüklerinde düdük çalmak suretiyle onları uyarmalarını istiyoruz. Çocuklarımıza güveniyoruz, geleceğimize güveniyoruz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum, dedi.

 

Biga İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin; ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının en büyük sebeplerinin aşırı hız, emniyet kemeri kullanmama ve seyir halinde iken cep telefonu ile konuşma olduğunu unutmadan bayram sebebiyle seyahat edecek tüm vatandaşlarımızın gidecekleri yere hayırlısı ile ulaşmalarını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını şimdiden kutlar, kazasız yolculuklar dileriz, dedi.



Biga 19.08.2018 20:14:55 0
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.4 ° / 15.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04