Biga AK Parti Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni

Biga AK Parti Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni

Biga Ak Parti İlçe Teşkilatı (AKP) Kurban Bayramı bayramlaşma törenini bayramın 2.?inci günü saat 15:00?de Bigaspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Biga Ak Parti İlçe Teşkilatı (AKP) Kurban Bayramı bayramlaşma törenini bayramın 2.?inci günü saat 15:00?de Bigaspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

 

Biga AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin yaptığı konuşmada;

 

Bayramlar yakınlaşmak, bir araya gelmek ve paylaşmak anlamına geliyor. Hep bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. 24 Haziran seçimlerinde yaklaşık %55 bir oy oranıyla AK Partiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan?a ve milletvekillerine destek olduk. 4,5 yıl önce emanet olarak verdiğimiz belediyeyi de hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde yalan, dolan, talan belediyeciliğinden kurtaracağız. Kurban Bayramınız mübarek olsun, dedi.

 

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı yaptığı konuşmada;

 

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ramazan Bayramında doğalgaz müjdesi vermişti. Gümüşçay olarak ikinci bayramı yaşamıştık. TANAP müjdesi haberini aldık. Belediyeler birliğinden çöp kamyonu da kısa sürede gelecek. Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun, dedi.

 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün yaptığı konuşmada;

 

Önümüzde ciddi bir sınavımız var. Biga ve halkı bizim için değerlidir. İl olarak bizde desteğimizi vereceğiz. Biga Belediyesine AK Partinin bayrağını dikeceğiz. Kurban Bayramınız mübarek olsun, dedi.

 

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yaptığı konuşmada;

 

Kurban Bayramı için bir aradayız. Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah sevdiklerinizle beraber nice bayramlara erişme imkânı versin. Kurban Allah?ın emri, bizde buna uyuyoruz. İmkânı olan kişiler kesebilir. Kurban keserken sadece bir canlının bir anlamda boğazlanması değil, nefsimizin, egolarımızın, yanlışlarımızın kestirip atılması demek. Kurban?dan başka güzel yemek görmeyen nice devletler ve insanlar var. Kurban; konu komşuya, Allaha yakınlaşmak olduğunu biliriz. Küsler ve dargınlar barışır. Bayram temel değerlerimizden bir tanesidir. Kurban Bayramınızı kutluyorum, dedi.

 

Bülent Turan : Hizmet Mi? Boş Polemik Mi? Haberini okumak için tıklayınız

 

Bigaspor sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine; Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu, Biga AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Köy ve Mahalle Muhtarları ve parti yönetimi katıldı.



AK Parti 22.08.2018 20:52:50 0
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00