Avukat Arda Bozkurt Biga Fenerbahçeliler Derneğinin Başkanı Seçildi

Avukat Arda Bozkurt Biga Fenerbahçeliler Derneğinin Başkanı Seçildi

Biga Fenerbahçeliler Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Ekim Salı akşamı saat 19:00?da dernek lokalinde yapıldı. Biga Fenerbahçeliler Derneğinin yeni başkanı Avukat Arda Bozkurt oldu. 17 yıl aradan sonra Biga Fenerbahçeliler Derneğinde seçim yapı

Biga Fenerbahçeliler Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Ekim Salı akşamı saat 19:00?da dernek lokalinde yapıldı. Biga Fenerbahçeliler Derneğinin yeni başkanı Avukat Arda Bozkurt oldu. 17 yıl aradan sonra Biga Fenerbahçeliler Derneğinde seçim yapıldı ve başkan değişti.

 

Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Divan kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığını Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Başkan yardımcılığını Biga MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin, kâtip üyeliklere Saadettin Ceylan, Osman Olgun yaptı.

 

Faaliyet raporu, gelir gider durumu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okundu ve oya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edildi.

 

Tek liste ve açık oylama ile seçim gerçekleştirildi. Avukat Arda Bozkurt?un hazırladığı liste ile seçim yapıldı. Avukat Arda Bozkurt Biga Fenerbahçeliler Derneğinin yeni başkanı seçilmiş oldu.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneğinin kuruluşundan bugüne kadar geldiği zamanı anlattı. Şadan Doğan yaptığı konuşmada; 17 yıllık başkanlık dönemimde 78 adet faaliyet gerçekleştirdik. 17 yıl boyunca yanımda olan arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneğine Başkan seçilen Avukat Arda Bozkurt yaptığı konuşmada;

 

Biga Fenerbahçeliler kurulduğu yıldan itibaren günümüze kadar başarılı faaliyetler yaptı. Bu durum bizi örnek sivil platformu olarak bir adım öne çıkardı. Şadan Doğan Biga Fenerbahçeliler Derneğinin kurucu başkanıdır. 17 yıl aradan sonra görevi ben ve yönetimim teslim alıyor. Başarılı çalışmaların devamı için ben ve arkadaşlarım ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Biga Fenerbahçeliler Derneği ve Biga?mızı her zaman en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın, dedi.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı: Avukat Arda Bozkurt

 

Yönetim kurulu

Denetleme Kurulu Asil

Ramazan Tenekeci

Sadettin Ceylan

Erhan Tarba

Ahmet Elitaş

Tevfik Başarır

Aydın Kuzhan

Erhan Baş

Denetleme Kurulu Yedek

Arzu Kaya

Erol Sezen

Nermin Kunt

Ercan Tulnay

Fikret Kır

Hüseyin Demirel

Kadir Atay

 

İsmail Kutlu

 

Levent Burucu

 

Zafer İşçi

 

Cemal Yaman

 

Hasan Buruk

 

Furkan Şanlı

 

Erdem Özarslan

 

Barış Çetin

 

 



Biga 17.10.2018 16:03:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71