Rıdvan İpek Daha Fazlasını Başarmak İçin Yeniden Aday

Rıdvan İpek Daha Fazlasını Başarmak İçin Yeniden Aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek, yeniden il genel meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı. İpek, 14 Kasım Çarşamba günü yapılacak seçimlerde oyunuza talibim, dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek, yeniden il genel meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı. İpek, 14 Kasım Çarşamba günü yapılacak seçimlerde oyunuza talibim, dedi.

 

Rıdvan İpek yaptığı açıklamada;

 

Değerli Bigalı hemşehrilerim, Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş arkadaşlarım, büyüklerim ve saygı değer üyelerimiz; yaklaşan İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı için yapılacak ön seçim öncesinde üyelerimizin soruları üzerine İl genel Meclis Üyeliğim boyunca yapmış olduğum icraatlardan bazılarını sizlere anlatma gereği duydum. Bizler İl Genel Meclisi üyeliği görevimiz boyunca siz üyelerimizden soru gelmedikçe, sorumlu olduğumuz kurumlara açıklamamızı yaparak görevimizi icra etmekteyiz.

 

Göreve geldiğim günden beri muhtarlarımızın sorunlarını parti ayrımı gözetmeksizin dinledim ve ilgilendim. Yapabileceğim ne varsa elimden geleni yaptım. İl Genel Meclisinde muhalefet olarak yer almamızdan dolayı iktidar partisinin imzası olmadan gerçekleştiremeyeceğimiz işlerde, meclis üyesi arkadaşlarla oturup anlaşarak sorunlara çözüm bulmaya çalıştım. Aynı zamanda iktidar partisinin yaptığı hizmetlerde Termik Santral, Altın Madeni hariç her konuda köylerimize hizmet gitmesi için destek vererek sizlerin mağduriyetinin daha hızlı giderilmesi için çalıştım.

 

Sadece meclise giderek alınan kararlarda el kaldırıp indirmedim. İlçemizden uzun yıllar sonra ilk defa iki İl Genel Meclisi üyesi çıkartılması için çalıştım. Sizlerin takdiri ile gittiğim İl Genel Meclisinde, komisyonlarda aldığım görevlerle Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve anlayışına layık bir şekilde görevimi yerine getirdim. Partimiz adına ilk defa İl Genel Meclisinde daimi üyeliğe getirilme şerefine nail oldum.

 

İl Genel Meclisi Üyeliği görevim boyunca aldığım görevlerde ve verdiğim mücadelede şüphe duyan üyemiz varsa 108 köyümüzün herhangi bir muhtarını arayarak bizleri gönül rahatlığı ile sorabilirler. Muhalefette yer almamıza rağmen sorunu olan muhtarlarımızın ve köylü halkımızın dertleri ile nasıl dertlendiğimizi ve çözüm yolunda yardımcı olduğumuzu muhtarlarımız bilirler.

 

Biga?mızın Aksaz köyümüzün en büyük sorunları arasında yer alan alt yapı problemini Çanakkale İl Özel İdaresinde 1 yıllık görüşmelerin neticesinde MHP ile birlikte 300 bin TL ödenek çıkartarak alt yapı sorununun çözülmesi için ilk adımı attık.

 

Kırlar mevkiinde Çevre ve Şehircilik ile ilgili yer sorununu çözmek için Çanakkale İl Genel Meclisinde konuyu gündeme getirdim ve takipçisi oldum. Çözüm konusunda elimizden geleni yaparak sorunları olan vatandaşlarımıza yardımcı olduk ve bu konuyu şahsımı tanımasalar da ismim telaffuz edildiğinde beni yaptığımı bilirler.

 

Sarıkaya Mezarlığımızın 8 dönüm arazilik tapusunun kazandırılması içinverdiğim mücadeleyi ve muhtarımızla birlikte resmi makamlara yaptığımız başvuruları muhtarımız sizlere sorarsanız anlatır. Sonunda vermiş olduğumuz dilekçelerle birlikte Sarıkaya Köyümüze 8 dönümlük araziyi mezarlık arazisi olarak kazandırdık.

 

Gümüşçay sapağında Çeşmealtına kadar olan yolumuzun asfaltlanması için İl Genel Meclisine verdiğim önerge neticesinde MHP İl Genel Meclis üyelerinin oyları ile karara bağladık ve yolun asfaltlanmasını sağladık.

 

Aksaz ? Karabiga, Örtülüce ? Karabiga arası özel idareye ait yolun asfaltlanması için İl Genel Meclisinde önergeden bulundum ve Belediye başkanlarımız ile görüşerek yolun tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına kazandırılması için işin takipçisi oldum.

 

5 yıllık görev sürem boyunca yanımda olan Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimize, çalıştığım ilçe başkanlarıma, il başkanlarıma ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanlarıma teşekkür ederim. Yeni dönemde de yapmış olduklarımızın daha fazlasını başarmak için, partimizin adını bugüne kadar olduğu gibi en iyi şekilde temsil etmek için sizlerin teveccühü ile tekrar adayım ve 14 Kasım Çarşamba günü yapılacak seçimlerde oyunuza talibim,dedi.



CHP 11.11.2018 10:17:08 0
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16