Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 6. Olağan Genel Kurulu 24 Ocak Perşembe akşamı Köşklübağ Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Hüseyin Sert seçi

Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 6. Olağan Genel Kurulu 24 Ocak Perşembe akşamı Köşklübağ Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Hüseyin Sert seçildi.

 

Divan teşekkülü oluşturuldu. Divan Başkanlığını Ahmet Karadal, Başkan Yardımcılığını Fahri Tekin, katip üyeliği Şaban Korkmaz yaptı. Genel sekreter Hülya Tatlı Tunçel faaliyet raporlarını okudu. Yönetim ve denetim kurulunun ibrası yapıldı. 2019-2020 tahmini bütçe 42.936 TL gelir, 7.387 TL gider, 35.549 TL?nin 2019 yılına devri görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi.

 

Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurul seçimine 178 üye katıldı. 140 oy kullanıldı. 138 oy geçerli, 2 oy geçersiz sayıldı. Ali Rıza Aksakal 43 oy alırken, Hüseyin Sert 95 oy alarak seçimi kazandı.

 

Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine Başkan Seçilen Hüseyin Sert yaptığı konuşmada;

 

Üç dönem yönetim kurulu üyeliği, iki dönem de yönetim kurulu ikinci başkanı olarak görev yaptım. Başkanımıza derneğimize vermiş olduğu emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Görev yaptığım süreçte başkanlarımızın bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak deneyim kazandım. Esnaflarımızın yaşadığı sorunları birlik ve beraberlik içinde anlaşılmasının mümkün olduğunu biliyoruz, dedi.

 

Hüseyin Sert?in yönetim kurulu şu şekilde oluştu. Hüseyin Sert, Erhan Can, Erdoğan Tekin, Ayhan Taşkıran ve İsmail Çayırlı

 

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık yaptığı konuşmada; Biga Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 6. genel kurulunun başta pazarcı esnafı ve tüm Bigalılara hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar getirmesini diliyorum. Pazar yeri talihsiz şekilde yıkıldı ve proje aşamasından itibaren birlikte planlayarak tekrar yapıldı. Pazar yerinde bazı eksiklikler olabilir, yakın zamanda düzenlenecek. Hal binasını yaptık. İdris Kahraman ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum, dedi.

 

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan konuşmasında, AK PARTİ BİGA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KARŞINIZA ÇIKMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM, deyince salondan büyük bir alkış aldı.

 

AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan yaptığı konuşmada;

 

Pazarcılık mesleğini yapan ve şuan aramızda olmayan ahrete intikal eden tüm geçmişlerimize Allah?tan rahmet diliyorum. İçinizden biri olarak şuan karşınızda AK Parti Biga Belediye Başkanı olarak çıkmaktan onur ve gurur duyuyorum.

 

Mesai saatleri belli olmayan, mesleği gereği işin şoförlüğünü, bedensel çalışmasını fiziksel ve mevsimsel şartlara rağmen malını tedarik eden, pazarlayan, hesabını yapan insanlardır pazarcılar. Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Uzun süredir derneğimizin başkanlığını yapan İdris başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Derdimiz derdiniz, sevinciniz sevincimizdir. Genel kurulun Biga?mız ve pazarcı esnafı için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazanan başkanımızdır, baş tacımızdır, dedi.

 

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur yaptığı konuşmada;

 

Bizlerin cefasını çeken, uğraşan, karnımızı doyuran, yardımcı olan her türlü sıkıntımızda da yanımızda duran pazarcı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu görevi başarıyla yerine getiren İdris Kahraman ve yönetimine öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum, dedi.

 

Düzenlenen Genel Kurula; Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Ak Parti Teşkilat Başkanı Muharrem Bulut ve Ak Parti yönetimi, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP ilçe Başkanı Atilla Diren, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin ve yönetimi, Oda Başkan ve Yöneticileri ile pazarcı esnafı katıldı.



Biga 25.01.2019 20:19:40 0
  • Pazar 18.6 ° / 10 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.4 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 9.6 ° Güneşli
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07