Biga 1.02.2019 12:39:53 0

Biga Pazarcılar ve Festivalciler Derneği Genel Kurulu

Biga Pazarcılar ve Festivalciler Derneği olağan genel kurulu 31 Ocak Perşembe günü Bigaspor lokalinde yapıldı. Mevcut başkan Rıdvan Ircı, yapılan açık oylama sonucu tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Biga Pazarcılar ve Festivalciler Derneği Genel Kurulu

Biga Pazarcılar ve Festivalciler Derneği olağan genel kurulu 31 Ocak Perşembe günü Bigaspor lokalinde yapıldı. Mevcut başkan Rıdvan Ircı, yapılan açık oylama sonucu tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. (Haber Fotoğrafları İçin Tıklayın)

 

Biga Pazarcılar ve Festivalciler Derneği olağan genel kurulun Divan Başkanlığını Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Başkan Yardımcılığını Murat Akçay, katip üyeliği Emin Avcı yaptı. Biga Pazarcılar ve Festivalciler Derneğinin 78 üyesi bulunuyor.

 

Faaliyet raporu okundu. Yönetim ve denetim kurulu ibra edildi. Oya sonuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Tahmini bütçe görüşüldü. 24.000 TL olarak açıklandı ve oy birliğiyle kabul edildi.

 

Seçime tek liste olarak gidildi. Alınan karar ile birlikte seçim, açık oylama ile yapıldı. Rıdvan Ircı ve oluşturulan yönetimi tekrar seçilerek güven tazelediler.

 

Seçim sonrası oluşan yönetim ve denetim kurulu şöyle;

 

Yönetim Kurulu

 

Rıdvan Ircı, İsmail Demirel, Mehmet Garançer, Yunus Emre Çakır, Gökhan Doğu, Sedat Bacak, Mehmet İpek

 

Denetim Kurulu

 

Cüneyt Emrah, Bayram Taşkıran, Süreyya Pürçek



Bu Haberler İlginizi Çekebilir