Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığından Kan ve Kök Hücre Bağışı

Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığından Kan ve Kök Hücre Bağışı

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider ve Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Avukat Gültekin Yıldız Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı bünyesinde Çanakkale Kızılay Kan Merkezi ortaklığında düzenl

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider ve Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Avukat Gültekin Yıldız Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı bünyesinde Çanakkale Kızılay Kan Merkezi ortaklığında düzenlenen Kan Bağışı ve Kök Hücre kampanyasına destek oldu.

 

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız konuşmasında şunları söyledi;


? AK Parti İl Başkanlığı olarak, kanser hastalarının tedavisi için duyarlılık yaratmak adına kampanya düzenledik. Katkı sunan tüm teşkilat mensuplarına, bize destek veren Belediye Başkan Adayımız Sayın Ayhan Gider?e ve bize bu imkânı sunan Kızılay?a teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz binlerce insan kök hücre nakli için donör bekliyor. Biz bugün hem kan bağışı alıyoruz hem de talep eden arkadaşlarımızdan kök hücre bağışı alıyoruz. İnşallah bizim de yaptığımız bağışlar neticesinde bir hastaya şifa oluruz? diye konuştu.

 

 Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider şunları söyledi;


Bu yapılan faaliyetin belki de bağıştan da çıkarılarak görev haline getirilmesi lazım. Çünkü biz hiç kimseye bir iyilik yapmıyoruz, görevimizi yapıyoruz. Bugün onların ihtiyacı var, yarın bizim ihtiyacımız olur. Bu en büyük insani bir olay diye düşünüyorum. Bu anlamda farkındalık oluşturmanın da doğru olacağı kanaatindeyiz. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda hassas olmaya davet ediyoruz ve bunu sadece hatırlatıyorum. Çünkü biliyorum ki insanlarımız bu konuda zaten hassas. Sadece alışkanlık haline gelemedi bizde bu konu. Bundan dolayı belki gerek kan bağışı, gerek kök hücre bağışında eksiklikler var. Birde Kızılay sadece afet zamanlarında hatırlanmamalı. Bu tip kampanyalarda devamlı gündemde tutulmalı. Kızılay, hem ülkenin hem de dünyanın en eski STK?larından biri. Kendilerine bu kampanya için teşekkür ediyorum? diyerek kan ve kök hücre bağışının önemine değindi.

 

Son olarak da Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da Bugün burada çok önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Biz de üstümüze düşeni yaparak kampanyaya katıldık. Katılan herkes den allah razı olsun inşallah verdiğiniz her kandamlası hayat olur dedi.

 

Kampanya ya Gelibolu Tarih Alan Başkanı İsmail Kaşdemir Çanakkale Ak Parti İl Teşkilatları ve çok kalabalık bir katılım oldu.



Çanakkale 4.02.2019 15:38:32 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36