Erdoğan: Biga Halkımızın Huzuru ve Refahı İçin Çalışacağız

Erdoğan: Biga Halkımızın Huzuru ve Refahı İçin Çalışacağız

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan 5 Şubat Salı günü Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi okulunu ziyaret edip, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı. Biga Terminalini ziyaret eden Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Erdoğan terminal e

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan 5 Şubat Salı günü Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi okulunu ziyaret edip, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı. Haber Fotoğrafları İçin Tıklayın

 

Biga Terminalini ziyaret eden Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Erdoğan terminal esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi. Ardından Biga İşçi ve Öğrenci Servisi, İYİ Parti Biga İlçe Teşkilatı, Ova İşçi Öğrenci Servisi, CHP Biga İlçe Teşkilatı ve Biga Ticaret Borsasını ziyaret etti.

 

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan;

 

Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü İsmail Epçin başta olmak üzere okulda görev yapan öğretmenlere ve eğitim gören öğrencilere başarılar diliyorum, dedi.

 

??Biga Terminaline Ziyaret??

 

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Erdoğan, Biga Terminalini ziyaret etti. Şoför esnafı ve terminal esnafının sorunlarını dinledi. İstek, öneri ve şikayetler hakkında bilgi fikir alışverişinde bulunuldu. Erdoğan konuşmasında; Biga Terminalinin karşısında devlet su işleri ile Çavuşköy?ün orada ki arazi için projelerimiz var. Bu projeler sayesinde Biga Terminali ve çevresi canlanacak. Biga Galericiler Sitesi projesi var. Şoför ve terminal esnafının sorunlarını dinleyerek, çözüm, öneri şikayet ve istekleri doğrultusunda projelerimize yön vereceğiz, dedi.

 

Biga Terminal Müdürü Haşim Karataş;

 

Araştırmalar ve görüşmeler yapılmasına rağmen Biga Terminali olarak gerekli desteği alamadık. Terminal ve çevresinin canlandırılmasını istiyoruz. Seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.

 

??Biga İşçi ve Öğrenci Servisine Ziyaret??

 

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve parti yönetimiyle birlikte, Biga İşçi ve Öğrenci Servisini ziyaret etti.

 

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan yaptığı konuşmada;

 

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşımızı, esnafımızı ve meslek gruplarını dinliyoruz. Sizden gelecek olan talepler bizim yol haritamız olacak. Dertlerinizi dinleyip tavsiyelerini almak için bir araya geldik. Şoför esnafının mesleği ile alakalı bir takım sorunları var.

 

Biga?ya hizmet etmek için bu yola çıktık. Belediyede komisyonlar var. Meslek kuruluşları ile ilgili oluşturulan komisyon yeteri kadar çalışmıyor. Alınan kararlar hakkında bir görüş için soru soran olmadı. Seçim manifestolarımızdan biri halkla birlikte yönetimdir. Doğru bir iş yapmak için yola çıktık. Bir iş yapacaksak o işin ehlilerinden bilgi almadan, istişare yapmadan yol yürüyemeyiz. Biga halkımızın huzuru ve refahı için çalışacağız, dedi.

 

Biga İşçi ve Öğrenci Servisi Başkanı Mustafa Bıyıklı yaptığı konuşmada;

 

İşçi ve öğrenci servisi yapabilmek için bazı belgelere sahip olmak gerekiyor. Bu belgeleri almak gerçekten çok zor. Belgesi olmayan kişiler bu işi yapmasın. Belediyede şoför esnafını temsil edecek biri olsun. Biga?da birden fazla işçi ve öğrenci servisi adı altında kooperatif var. Kooperatifler bir çatı altında toplansın. Hiçbir kooperatife üye olmayan kişilere plaka ya da iş verilmesin. Şoför esnafı olarak birlikte olursak, daha güçlü oluruz. Ziyaret ettiğini için teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.



AK Parti 5.02.2019 19:26:10 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71