Biga 22.03.2019 11:47:12 0

ADD Genel Başkanından Biga FB Derneğine Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Osman Öztürk?ün konuğu olarak Biga da ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Biga Fenerbahceliler Derneğinde ziyaret eden Altınışık Biga dan güzel anılarl

ADD Genel Başkanından Biga FB Derneğine Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Osman Öztürk?ün konuğu olarak Biga da ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Biga Fenerbahceliler Derneğinde ziyaret eden Altınışık Biga dan güzel anılarla ayrıldığını belirtti.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği ziyaretinde kendisine dernek başkanı Arda Bozkurt tarafından Fenerbahçe forması hediye edildi. Dernek lokalinde ağırlanan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez yetkilileri Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt a teşekkür ettiler.

 

Ziyarette Biga Fenerbahçeliler Derneği ve Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Biga?yı çok sevdiğimi belirten Altınışık en kısa sürede Biga ya tekrar gelmek istediğini belirtti.

 

Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Osman Öztürk de Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık ve yönetimine kendilerini ziyaretleri için teşekkür etti.



Bu Haberler İlginizi Çekebilir