Bülent Turan Ak Parti Biga İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Bülent Turan Ak Parti Biga İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Bülent Turan, yerel seçimler sonrası Ak Parti Biga İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Bülent Turan, yerel seçimler sonrası Ak Parti Biga İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Bülent Turan yaptığı konuşmada;

 

??Cumhur İttifakı Başarılı Oldu??

 

Çanakkale genelinde iyi oy aldık. Biga?da ki ittifak uyumlu çalıştı, seçimlerde iyi sonuç alındı. Biga, Gümüşçay ve Karabiga?da belediyeyi kazandık. Uyum içinde çalışacağız. Çanakkale merkez, Bayramiç ve Çan gibi yerleri kaybetmemiz nedeniyle süper sevinme imkânı vermedi. Simgesel olarak belirlenen yerlerin alınmaması sevincimizi gölgeledi. Türkiye genelinde cumhur ittifakıyla %52 oy almak muazzam bir şey oldu.

 

İyi Çalışan Alkışlanmalı, Yanlış Yapan Kişi Görevden Alınmalı

 

Cumhur ittifakını iyi okursak, 2023?ü garanti ederiz. Kaydedilen ve kazanılan yerler var. Partiye ihanet eden, yanlış yapan, ruhu tersinde olan kim varsa gereğinin yapılması gerekir. Yoksa Ak Parti zarar görür. Aday gösterilmedi diye küsenler oldu. Kuruma zarar veren kişi affedilirse, çalışan kişiye haksızlık yapılmış olur.

 

??Oy Oranımızı Arttırmak İçin Çalışacağız??

 

Cumhur ittifakında iyi oy aldık. Aldığımız oyun bir ya da iki puan üstünü almamız gerekirdi. Oy oranımızı arttırmak için neler yapabiliriz. Ak Parti MHP cumhur ittifakını nasıl koruruz bunu çalışmalıyız. Kavga ve polemik yaparak bir sonuca varamayız, dedi.

 

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin yaptığı konuşmada;

 

Uyum içinde seçim süreci geçirdik. Geçtiğimiz dönem seçimleri kaybettiğimizde çok üzülmüştük. Önümüzdeki beş yıl sizin önderliğinizde, Belediye Başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte Biga ve beldelerimiz için çok iyi işler yapacağız. Belediye Başkanlarımızın üçüncü gözü olarak işlerinde yardımcı olacağız. Oy vermeyenlerin oyuna talip olarak, önümüzdeki seçimlerde %60 gibi oy oranıyla yönetime devam edeceğiz. İlçemize kattığınız değer ve Biga?ya verdiğiniz önem için teşekkür ediyorum, dedi.



AK Parti 17.04.2019 19:02:18 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19