Eğitim 3.05.2019 17:59:35 0

Biga Doğa Koleji Biga Kampüsü Veli Tanıtım Günü

Biga Doğa Koleji Kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılına 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde başlıyor.

Biga Doğa Koleji Biga Kampüsü Veli Tanıtım Günü

Biga Doğa Koleji Kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılına 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde başlıyor.

 

Biga Doğa Kolejinin kurucu ortakları Oğuz Yavuzaslan, Selçuk İpsal ve Cemil Ergün Doğa Koleji eğitim modelli yoğun yabancı dil programları ve başarılı akademik kadrosuyla Çanakkale?de 2?nci kampüsünü açarak Biga?ya taşımaya hazırlanıyor. Doğa Koleji Türkiye genelinde tüm kampüslerde kriterlerini, akademik başarılarını, proje modelli eğitim anlayışını ve sanatsal, sportif, sosyal faaliyetleri konumlandırıyor. Klasik eğitim anlayışını değiştirerek çağa uygun ve uluslararası standartlara uygun eğitim programlarını yeniliyor.

 

Biga Köşdere Aktivite Merkezinde düzenlenen toplantıya Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut, Lisanslı Okullar Bölge Müdürü Serdar Ertosun, Kurucu Ortaklar Oğuz Yavuzarslan, Selçuk İptal ve Cemil Ergün katıldı.

 

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle yaptığı açıklamada: " Biga kampusunda her ders özelinde hazırlanmış tam donanımlı öğrenme ortamları, öğrencilerimize interaktif eğitim imkanı sunuyor. Öğrencilerimizin akademik anlamda başarılar elde etmesi için öncelikle öğrenme ortamlarında kendilerini özgür ve mutlu hissetmeleri gerekiyor. Mutlu çocuk öğrenir, öğrenen çocuk üretir felsefesini ilke edinerek çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Yabancı dil eğitimlerinin yoğunluğunun öğrencilerin yaş gruplarına göre değişiyor.  İlkokul 1,2,3 ve 4. sınıfta 14 saat olan İngilizce eğitim yabancı dil ağırlıklı 5. sınıfta 22 saat olarak veriliyor. Öğrencilerimizin öncelikle proje hazırlama becerilerini geliştiriyoruz. Proje yönetimi dersleri alan öğrencilerimiz proje geliştirmeden önce yol haritasını çizmiş oluyorlar. Okulda edinilen bilgilerin projeye, bilimsel araştırma basamaklarının ise uygulamaya dönüştürülmesi sorgulayan, yaratıcı, strateji üreten bireyler yetiştirilmesine olanak tanıyor" dedi.



Bu Haberler İlginizi Çekebilir