Biga Ramazan Bayramı Protokol Bayramlaşması

Biga Ramazan Bayramı Protokol Bayramlaşması

Biga Ramazan Bayramı protokol bayramlaşması bayramın 1. günü Cumhuriyet Meydanı (hükümet meydanında) gerçekleştirildi.

Biga Ramazan Bayramı protokol bayramlaşması bayramın 1. günü Cumhuriyet Meydanı (hükümet meydanında) gerçekleştirildi. Biga Kaymakamı Mustafa Can ve beraberindeki protokol Huzur evi, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesini ziyaret ederek, bayramlaştı. (HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN)

 

Biga Kaymakamı Mustafa Can yaptığı konuşmada;

 

Bugün bayramı idrak ediyoruz. İlçe olarak bir ay boyunca mahalle iftarlarıyla, köy iftarlarıyla, odalarımızın, kuruluşlarımızın vermiş olduğu iftarlarla çok güzel birlik ve beraberlik içinde herkese örnek olacak şekilde Ramazan ayını geride bıraktık.

 

Sağlıklı ve güvenli şekilde bayramlaşma yapıyorsak, gece ailelerimizle ve çocuklarımızla birlikte huzurlu şekilde zaman geçirebiliyorsak güvenlik güçleri, sağlık personelleri onlara borçluyuz. Biz bayram yapıyoruz ancak, sınır içinde-ötesinde terör örgütüne karşı büyük operasyon yapılıyor. Askerlerimize, polislerimize ve tüm güvenlik güçlerine Allah kuvvet versin.

 

Şehitlerimize Allah?tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Biga?da 27 şehit ailesi var. Mahallenizde ya da köyünüzde şehit veya gazi ailesi varsa, mutlaka ziyaret edin. Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah bizleri birlikte nice güzel bayramlara getirmeyi nasip etsin, dedi.

 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı konuşmada;

 

Bizi millet yapan birlik ve beraberliğimizi perçinleştiren milli ve manevi duyguların ör ve adetlerin yaşandığı bu güzel günde sizlerle bir arada olmaktan ve bayramı birlikte kutlamaktan çok mutluyum. Biga halkının sağlığı, güvenliği ve huzuru için mesai kavramı olmadan Bigalı heşehrilerimize hizmet eden sağlık camiasına, güvenlik güçlerine ve Biga esnafına hayırlı bayram diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde bir aradayız. Bigalı hemşehrilerimizin, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve huzurlar diliyorum, dedi.

 

Bayramlaşma törenine; Kaymakam Mustafa Can, Jandarma Komutan Vekili Sezai Alkan, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Koç, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcı vekili Davut Özbek, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Atilla Diren ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Saadettin Saat ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Mahmut Aydemir ve yönetimi, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, köy, mahalle muhtarları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.



Biga`da Ramazan 4.06.2019 18:25:43 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    8844,9%0,43
  • DOLAR

    32,25% 0,25
  • EURO

    35,11% 0,74
  • GRAM ALTIN

    2276,66% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3858,52% 0,61