Biga Fenerbahçeliler Derneği Bigalı Gaziler Çeşmesi Açıldı

Biga Fenerbahçeliler Derneği Bigalı Gaziler Çeşmesi Açıldı

Biga Fenerbahçeliler Derneği 19 07 Dünya Fenerbahçeliler gününde Bigalı Gaziler Çeşmesinin açılışını 19 Temmuz Cuma günü saat 14:30?da gerçekleştirdi. Gaziler Çeşmesi adını taşımasına rağmen çeşmenin üstünde TÜRK BAYRAĞI LOGOSU yer almıyor.

Biga Fenerbahçeliler Derneği 19 07 Dünya Fenerbahçeliler gününde Bigalı Gaziler Çeşmesinin açılışını19 Temmuz Cuma günü saat 14:30?da gerçekleştirdi. Gaziler Çeşmesi adını taşımasına rağmen çeşmenin üstünde TÜRK BAYRAĞI LOGOSU yer almıyor. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Duaların ardından Bigalı Gaziler Çeşmesinin açılışı yapıldı.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt yaptığı konuşmada;

 

Kurulduğu günden bugüne kadar taraftar derneği olmadığını gösteren Biga Fenerbahçeliler Derneği bugün, bir güzel eseri daha Bigalıların hizmetine açıyor. Geçtiğimiz yıl Bigalı Şehitler için Stadyumunun yanına çeşme yaptırmıştık. Ben ve yönetim arkadaşlarım gazilerimizi unutmamız ve bir eser bırakmasını gerektiğini düşündük. Bütün Bigalıların da desteğini aldık. Derneğimize maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum, dedi.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği Bigalı Gaziler Çeşmesi Açıldı

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği Şube Başkanı Şadan Doğan yaptığı konuşmada;

 

Geçen sene başkanımız Aziz Yıldırım?ın katılımıyla şehitler çeşmesini açmıştık. Dernek olarak bir katkı vermek istedik. Dünya Fenerbahçeliler Gününde Bigalı Gaziler Çeşmesinin açılışını yapıyoruz. Biga?nın iki güzel yerine çeşme yapmış olduk. Stadyumda çocuklar top oynuyor. Su içmeleri gerekiyor. Su içecek bir yer yok. Yoldan karşıya geçmek gerekiyor. Trafik tehlikesi var. Çeşmenin yapımında maddi veya manevi olarak katkı veren herkese teşekkür ediyorum.

 

19.07.2019 tarihinde dönemin Fenerbahçe Spor Kulübünün Başkanı Aziz Yıldırımın katılımıyla İlyas Bayram Stadyumunun yanında, Bigalı Şehitler Çeşmesi açılmıştı. 19 Temmuz 2019 Cuma günü de Bigalı Gaziler Çeşmesinin açılışı yapıldı.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği Bigalı Gaziler Çeşmesi Açıldı

 

Gaziler Ve Şehitler Çeşmesi Ama Neden TÜRK BAYRAĞI YOK?

 

Bigalı Gaziler Çeşmesinin üstünde Biga Belediyesi ve Biga Fenerbahçeliler Derneğinin logosu yer alırken, gaziler çeşmesi denilmesine rağmen bir TÜRK BAYRAĞI logosu yer almıyor. 2 Mart 2018 tarihinde Bigalı Şehitler Çeşmesinin üstünde bulunan ışıklı Fenerbahçe tabelasına bilinmeyen kişiler tarafından saldırılmıştı. Bigalı Şehitler Çeşmesinin üstünde de TÜRK BAYRAĞI logosu yer almıyor.



Biga 19.07.2019 18:16:38 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87