Biga İmam Hatip Lisesi Mezunları Bayramlaştı

Biga İmam Hatip Lisesi Mezunları Bayramlaştı

Biga İmam Hatip Lisesi mezunları her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bayram buluşması Kurban Bayramının 3.günü saat 12:00?de okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Biga İmam Hatip Lisesi mezunları her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bayram buluşması Kurban Bayramının 3.günü saat 12:00?de okul bahçesinde gerçekleştirildi.

 

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Okul bahçesinde toplanan İmam Hatip Lisesi mezunları sohbet edip bayramlaştılar. İmam Hatip Lisesi okulu mezunlarından İsmail Uslu Kuran-ı Kerim tilaveti okudu. Biga İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (BİÖNDER) Başkanı Kerim Özdemir ve Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü konuşma yaptılar.

 

BİÖNDER Başkanı Kerim Özdemir yaptığı konuşmada;

 

Tüm Türkiye?de olduğu gibi Biga ve çevresinde imam hatip lisesi mezunları ve mensupları olarak gelişerek teşkilatlanalım. İmam Hatip Liselerinin gelişimine katkı sağlayalım. İyilikleri yaygınlaştıralım. Kötülüklerin yaygınlaşmasına fırsat vermeyelim. Eğitim, kültür, gençlik yeniden tartışılıyor. Gelecek nesillere yardımcı olalım. İmam Hatip Liseleri geçmişin ızdırablarına teselli, geleceğin umutlarını aydınlatıcı bir meşaledir.

 

Hep birlikte bir araya gelerek bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizin teminatı olan bayramlarımızın tüm İslam âlemine huzur, barış ve esenlik getirmesini yüce Allah?tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramınızı kutluyorum, dedi.

 

Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa Koroz yaptığı konuşmada;

 

1967 yılında açılan İmam Hatip Lisesi binlerce mezun verdi. Çok değerli yerlerde görev yapan kardeşlerimiz bulunuyor. Okulun kurulmasında vesile olan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Okulumuz yıkıldı ancak yeni okul projesi gündeme gelecek. Yapılacak yeni okul yeni kuşağa hitap edebilecek bir kompleks şeklinde yapılsın. 28 Şubat sürecinde imam hatip okullarında geri gitme gibi deformasyon yaşandı. Toparlanmaya çalışıyoruz. 2 yıldan beri proje okuluyuz. Okulumuz tercih edilebilir bir okul haline geldi.

 

Kesmiş olduğumuz kurbanları Allah kabul etsin. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşlik içeresinde nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin. Kurban Bayramınızı kutluyorum, dedi.



Çanakkale 13.08.2019 14:16:27 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    8844,9%0,43
  • DOLAR

    32,25% 0,25
  • EURO

    35,11% 0,74
  • GRAM ALTIN

    2276,66% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3858,52% 0,61