Biga Tso Öncülüğünde 0,79 Faizle Konut Kredisi

Biga Tso Öncülüğünde 0,79 Faizle Konut Kredisi

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Biga Şubesi tarafından banka müşterisi olan Biga TSO üyesi inşaat müteahhidi firmalar ile yapılan sözleşme kapsamında bu firmalardan konut alacak vatandaşlara 0,79 faiz oranıyla konut kredisi kullandırılacak.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Biga Şubesi tarafından banka müşterisi olan Biga TSO üyesi inşaat müteahhidi firmalar ile yapılan sözleşme kapsamında bu firmalardan konut alacak vatandaşlara 0,79 faiz oranıyla konut kredisi kullandırılacak. Halk Bankası ile çalışan Biga TSO üyesi müteahhitlerden konut alacaklar, % 0,79 oranı gibi özel bir tarifeyle kredi kullanabilecek.

 

Biga TSO Yöetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan,?Biga?mızdaki konut stoğunun halka arzını hızlandırmak istiyoruz.?

 

Şadan Doğan yaptığı açıklamada, inşaat sektöründeki üyelerinin, alım satımlarda yaşadığı sorunları azaltmak, bürokratik işlemleri daha hızlı aşmak ve sektörün iş hacmi ile verimliliğini artırmak için çok önemli bir kampanyanın hayata geçtiğini belirterek, ?Temel hedefimiz yüksek faiz oranlarından kaynaklanan satışlardaki azalmaya, çare olmak? Fizibilite çalışmamızda gördük ki, acil nakit ihtiyacı duyan müteahhitlerimiz, uygun faiz oranı bulması durumunda, konut isteyen alıcılar ile ilçemizde faaliyet gösteren banka ve finans kuruluşları arasında bir koordinasyon sağlayarak çözüm üretebiliyor. Bu konuda çaba gösteren Halk Bankası müdürümüze ve banka çalışanlarına teşekkür ediyorum.? dedi.

 

23 Ağustos  Cuma günü saat 16.00?da Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan lansmana Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, 3?ncü Meslek Komitesi üyeleri Fatih Alkan, Halit Boylu ve Onur Ulus, konut kredisi kampanyasına katılan Güremen Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi temsilcisi, Nevzat Demirel  Nevzat İnşaat, İbrahim Altunbaş  Altunbaş İnşaat, Suat Çapur Çapur Yapı İnşaat, Ceylan Gıda Pazarlama Ve Dağıtım Anonim Şirketi yetkilisi Hanifi Ceylan ve Ertan Kayalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Erol Kaya katıldı.

 

Toplantı, hizmet binası önünde çektirilen günün anısına fotoğrafla sona erdi.



Ekonomi 24.08.2019 12:04:35 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    8844,9%0,43
  • DOLAR

    32,25% 0,25
  • EURO

    35,11% 0,74
  • GRAM ALTIN

    2276,66% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3858,52% 0,61