Özel Biga Can Hastanesinde Diyetisyen Göreve Başladı

Özel Biga Can Hastanesinde Diyetisyen Göreve Başladı

Diyetisyen Burcu Perçen Özel Biga Can Hastanesinde göreve başladı. İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunu diyetisyen Perçen; sağlıklı olarak zayıflama, kilo alma, gebelik öncesi, gebelik ve laktasyon döneminde beslenme, diyabet, hipert

Diyetisyen Burcu Perçen Özel Biga Can Hastanesinde göreve başladı. İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunu diyetisyen Perçen; sağlıklı olarak zayıflama, kilo alma, gebelik öncesi, gebelik ve laktasyon döneminde beslenme, diyabet, hipertansiyon, kanser vb. metabolik sendrom da beslenme, çocuklarda beslenme davranışları, bozuklukları, tedavisi konularında hastalara poliklinik hizmeti verecek.

 

Biga?nın Kaldırımbaşı köyünden olan diyetisyen Burcu Perçen, bundan sonraki süreçte Özel Biga Can Hastanesine gelerek tedavi olmak isteyen bireylerin şikayetlerini dinleyerek sıkıntılarını gidermeye çalışacağını söyledi.



Sağlık 27.08.2019 13:30:50 0
  • Salı 25.2 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Perşembe 27 ° / 15.4 ° false
  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,82% 0,06
  • EURO

    43,66% -0,03
  • GRAM ALTIN

    4027,64% -0,04
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,00