Başkan Erdoğan Hiçbir Hemşehrimizin Ayağı Çamura Basmayacak

Başkan Erdoğan Hiçbir Hemşehrimizin Ayağı Çamura Basmayacak

Biga Belediyesi Sokak, mahalle ve caddelerde yer alan altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı basın mensupları buluşmasında konuşan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hiçbir hemşehrimizin ayağı çamura basmayacak demişti. Biga Belediy

Biga Belediyesi Sokak, mahalle ve caddelerde yer alan altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı basın mensupları buluşmasında konuşan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hiçbir hemşehrimizin ayağı çamura basmayacak demişti. Biga Belediyesi işçileri Sakarya Mahallesi, Barış ve Harmanlı Caddelerinde yol bakım onarım ve düzenleme çalışmalarına başladı.

 

Başkan Erdoğan Hiçbir Hemşehrimizin Ayağı Çamura Basmayacak Haberler,Haberleri

 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan söz vermiş olduğu gibi mahalle, sokak ve caddelerdeki altyapı çalışmalarını çözerek vatandaşların çamura basmadan ve toza maruz kalmadan rahatça yürümelerine imkan tanımış olacak.

 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada;

 

Sakarya Mahallemizin Barış ve Harmanlı caddelerinde yol bakım-onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında kilit parke taş yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hiçbir hemşehrimizin ayağı çamura basmayacak demiştik. Belediyemizin çalışmaları devam ediyor.

 

Hiçbir Hemşehrimizin Ayağı Çamura Basmayacak

 

 ?Alt yapı çalışmaları tamamlandı. 15 bin metre kareye yakın alan sökülmüştü. Biz bunların tamirat ve onarımlarına hızlıca başladık. Belediye olarak taş firmamız ve ihalemiz olmadığı için alt yapıyı yapan firma ve diğer kısmını da Belediye imkânlarıyla sürdürdük. Geçtiğimiz günlerde de taş ihalemizi de yaptık ve sözleşmeleri imzaladık. İhaleyi alan firma taş üretimine başladı. Önümüzdeki günlerde parke taş döşemesi hız kazanacak. Daha önce de söyledik. Biga?da yaşayan hiçbir hemşehrimizin ayağı çamura basmayacak, tozla ilgili sorun yaşamayacak. Kalafat bölgesinde sıcak asfalt çalışmamızı başlattık. Uzun yıllardır sıkıntı yaşayan komşularımızın da az da olsa sıkıntılarını gidermiş olmanın sevincini yaşıyoruz.

 

Başkan Erdoğan Hiçbir Hemşehrimizin Ayağı Çamura Basmayacak Haber, Haberleri



Biga Belediyesi 26.09.2019 12:20:18 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04