5 Yıllık Çalışmaları Sadece Karabigalıları Değil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da Mutlu Etmiş

5 Yıllık Çalışmaları Sadece Karabigalıları Değil,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, 5 yılda gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, 5 yılda gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Karabiga’nın Kazanç Yıllarında olduğu gibi Türkiye Yüzyılında Karabiga’nın şahlanışına öncülük edecek yatımlara da tam destek sözü veren Cumhurbaşkanı, çalışkanlığından dolayı teşekkür ettiği Başkan Elbi’ye; “Durmak yok, yola devam” diyerek yeni projelerin haya geçirilmesinde yanında oldukları sözünü verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi’nde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf paylaşarak destekleri için teşekkür etti. Elbi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karabiga’nın kazanç yıllarında her zaman yanında olduğunu vurguladı.

KARABİGA İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR…

Programda bulunan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ise özel olarak görüşme fırsatı bulduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, kısa bir brifing vererek beldeye değer katan yatırım ve hizmetlerin bütününü oluşturan Karabiga’nın 5 yıllık kazanç yıllarını anlattı.

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla uyumlu hayata geçirilmesi planlanan yeni döneme ait projeler hakkında da bilgi veren Başkan Elbi, Karabiga’nın şahlanış dönemine imza atacak projelerini aktararak Cumhurbaşkanından destek istedi.

ÇALIŞKAN BAŞKANA CUMHURBAŞKANINDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER…

Bir belde başkanı olarak kısıtlı imkanlara rağmen büyük atılımlar gerçekleştirerek gerçek belediyeciliğe örnek teşkil ettiğini belirttiği Başkan Ahmet Elbi’ye çalışkanlığından ötürü teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisiyle gurur duyduğunu ifade ederek övgü dolu sözlerle tam destek sözü verdi.

Başkan Elbi, Karabiga için yapacak daha çok işimiz var diyerek teşekkür ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için gereğinin yapılması konusunda kurmaylarına talimat verdi.



Siyaset 19.03.2024 17:18:47 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19