ADIM ADIM,KARIŞ KARIŞ DOLAŞIP,GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

ADIM ADIM,KARIŞ KARIŞ DOLAŞIP,GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Ramazan ayının başlaması ile birlikte çalışmalarına hız veren AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan her akşam farklı bir noktada vatandaşlar ile buluşuyor.

Hacı Hüseyin Yaylası, Aksaz, Kayapınar, Tokatkırı, Kocagür, Bekirli ve Ayıtdere köylerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Borazan ve ekibi gittikleri köylerde vatandaşlar ile bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinliyor, çalışmalarını anlatıyorlar. Bir hafta da 7 köye ziyaret gerçekleştiren AK Parti Biga İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca hız kesmeden köy ziyaretlerine devam etmeyi hedefliyor.


Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan şunları söyledi:


“Mübarek Ramazan ayının ilk gününden itibaren çalışmalarımıza hız verip her akşam köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Teravih namazını hemşehrilerimiz ile birlikte kılıp, namaz çıkışı sohbet ediyoruz. AK Parti birbirini kardeş bilenlerin, aynı niyeti taşıyanların partisidir. Bu doğrultuda her akşam hız kesmeden çalışıyor, vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Hemşehrilerimiz ile bir arada olunca vaktin değerli olduğuna inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl ramazan ayında 84 ayrı köyümüze ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu yılda yine aynı şekilde planlamalarımızı oluşturarak ziyaretlerimize başladık. Köye gittiğimizde vatandaşlarımız ile oturup görüşüyoruz. Dertlerini, sıkıntılarını bizlere olan önerilerini dinliyoruz. Sonrasında da çalışmalarımıza o şekilde yön veriyoruz. Yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Her gittiğimiz noktada hemşehrilerimizin büyük ilgisi ve üstün misafirperverliği bizlere daha da çok enerji veriyor. Ben misafirperverliği için hemşehrilerime ve her akşam özveriyle çalışan teşkilatıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Siyaset 29.03.2023 17:50:22 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19