Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu’dan İstifa Değil Veda

Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu’dan İstifa Değil Veda

Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu’dan İstifa Değil Veda

2017 yılında yapılan 5. Olağan Kongresi sonucunda, Engin Tanrıkulu Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı seçilmişti. Başkan Tanrıkulu yaptığı yazılı açıklamada, yeni genç arkadaşlarımızın önünü açmak için izin istediğini belirterek, görevine veda ettiğini açıkladı.

Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu yaptığı açıklamada,

Saygıdeğer dostlar,

Gençliğimizin özel zamanları vardır. Üniversite sınavını kazanırız o heyecanı unutamayız, askere gideriz askerlikte ömür boyu anlatacak anılar biriktiririz. Severiz Evleniriz hayatlarımızı birleştirerek yeni ufuklara yelken açarız.

Bu gibi özel anlarımıza bizde Biga Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sığdırdık. Genç dostlarımla beraber Biga Ak Parti Gençlik Kolları görevlerini yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Başkanlığımız süresince 1 Genel Seçim 1 Yerel seçim yarışına girdik ve milletimizin oyları ile çok şükür galip çıktık. Sizlerin huzuruna çıkıp oy istediğimiz Saygıdeğer Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın, İl Genel Meclis Üyelerimizin, Belediye meclis üyelerimizin görevlerini başarılarla yerine getirmesini izliyor ve destekliyoruz.

Bizler sadece seçim zamanları çalışmalarımızla değil de olağan zamanlarda da bu milletin vicdanı olmaya çalışan ekip olarak anılmak istedik.

Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu’dan İstifa Değil Veda

Siyaset; büyüklerimizin bulaşma dedikleri bir mecra olarak gördük hep. Ancak siyasetin ne kadar önemli olduğunu kısaca anlatmak isterim, siyaset ile Uluslar, devletler, milletler, yerel yönetimler yönetiliyor. En önemli etkendir siyaset, onun için yalansız, riyasız, abartısız, iyi niyetli, gıybetsiz, iftirasız olmak zorunda...  Siyaset icra edilirken,  Müslüman kişiler olduğumuzu unutmamak gerekir.

Göreve geldiğimiz günden bu yana Partimizin bizlere vermiş olduğu görevleri yerine getirmeye çalıştık. Her daim sahadaydık... Gençlik Kolları Ak Partinin Vicdanıdır görüşüyle yapılan yanlışlara, eksiğe, gözden kaçana her zaman dikleşmeden dik durmasını bildik...

Bölgemizde bizlere aktarılan sorunları eksiksiz üstlerimize bildirdik. İyisi ile kötüsüyle Görevlerimizi tamamladık.

Yaş haddinden dolayı görevimiz bitse de her daim milletimizin, gençlerimizin yanında olduğumu söylemek isterim. Bu süreçte bilmeden kırdığım, hata ettiğim dostlardan haklarını helal etmelerini isterim. Benden yana helal olsun.

Bu görevi yerine getirirken bana yardımcı olan öncelikle Eşime ve Aileme, Seçimler ve olağan zamanda bana yol arkadaşlığı yapan Gençlik Kolları Üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Birlikte görev yaptığımız önceki dönem İlçe Başkanımız Ahmet Şahin ve yönetimine, yeni İlçe Başkanımız Hasan Sepici ve yönetimine, İl Genel Meclislerimiz Saim Yılmaz ve Bülent Korkmaz’a, Belediye Başkanlarımız Bülent Erdoğan’a, Adnan Pastırmacı’ya, Ahmet Elbi’ye, önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık'a, yeni İl Gençlik Kolları başkanımız Alperen Uysala Önceki dönem İl Başkanımız Gültekin Yıldız’a Mevcut İl Başkanımız Naim Makas’a Önceki dönem Milletvekilimiz Ayhan Gider abime, Ak Parti Grup Başkan vekili Milletvekilim Bülent Turan’a, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başk. Yard. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na Biz gençlere güvendikleri için yanımızda oldukları için teşekkür ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle, bugün itibari ile yürütmekte olduğum Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanlığından yeni genç arkadaşlarımızın önünü açmak için izin istiyorum. Yeni arkadaşımız Genel merkez tarafından görevlendirilene kadar görevimi sürdürüp yeni arkadaşımıza devredeceğiz. Kalın sağlıcakla.

Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu’dan İstifa Değil Veda
Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu’dan İstifa Değil Veda

 



Siyaset 25.09.2020 12:24:00 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36