Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici Görevinden Ayrıldı

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici Görevinden Ayrıldı

Ak parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada İlçe Başkanlığı görevini sonlandırdığını açıkladı.

Ak parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada İlçe Başkanlığı görevini sonlandırdığını açıkladı.

19 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen kongre ile birlikte, Hasan Sepici Ak Parti Biga İlçe Başkanı seçilmişti. 1 yıl 10 günün ardından Başkan Sepici, işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılmak istedi. 28 Eylül 2021 Salı akşamı, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile görevini sonlandırdığını açıkladı.

Hasan Sepici, Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı döneminde; 20 yıldır kullanılan parti binasının yenileme, yerel yöneticiler ve parti teşkilatı ile uyumlu bir şekilde çalışarak çalışmaları başarılı şekilde gerçekleştirdi. Ben değil biz diyerek, hemşehrilerinin dertlerine çözüm olan bir siyasi model ile onların yanında olan Başkan Sepici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bu kutlu yolda Ak Parti ve milleti için çalışmalarına devam edeceğine deyindi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘’Kıymetli Hemşehrilerim,

Kuruluşundan bu yana birçok kademesinde görev aldığım, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ait olduğum bu kutlu davanın bir ferdi olmaktan her daim gurur ve onur duydum.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici Görevinden Ayrıldı
Haber Fotoğrafı: Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici Görevinden Ayrıldı

Geçtiğimiz yıl Genel Merkezimiz ve teşkilatımızın teveccühü ile Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı görevi şahsıma teslim edildi. Oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuz ile bir yılı aşkın süredir Partimiz, Biga’mız ve hemşehrilerimiz için çalışıyoruz. Bu geçen süre zarfında Biga teşkilatımızın 20 yıldır kullandığı Parti binasını yenilemek, partimize ait 3 katlı bir binayı kazandırmak bizlere nasip oldu. Yıllar boyunca Gençlerimizin, Kadın Kollarımızın ve Partimize gönül vermiş herkesin konforlu bir şekilde kullanacağı çalışmaların rahatça yapılacağı yeni Parti binamız kısa sürede tamamlanarak hizmete başlayacak. Ardından göreve geldiğim günden bugüne seçilmiş yerel yöneticilerimiz ile teşkilatımız arasında uyumlu bir çalışma ortamı oluşturarak başarılı çalışmalar gerçekleştirmeleri için uygun zemini oluşturduk. Her zaman hemşehrilerimizin dertlerine çözüm olan bir siyasi model ile onların yanında olmak en büyük hedefimiz oldu.

Ancak geldiğimiz noktada işlerimizin yoğunluğu sebebiyle bir görev değişikliği kararı almış bulunmaktayız. Gururla Yürütmekte olduğum Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı görevini sonlandırıyorum. Göreve geldiğim günden bu güne ‘’ben’’ değil, ‘’biz’’ diyerek Ak Partimize yakışır şekilde hizmet eden tüm ekip arkadaşlarıma ve görev aldığımız süreçte birlikte yol yürüdüğümüz teşkilatımızın kıymetli mensuplarına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda Ak Partimiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Kıymetli hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, şükranlarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın, birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Allah’a emanet olun.’’



Siyaset 29.09.2021 17:14:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61