Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’den Teşekkür Mesajı

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’den Teşekkür Mesajı

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’den Teşekkür Mesajı

Hasan Sepici, 19 Eylül Cumartesi günü yapılan 7. Olağan kongrenin ardından Ak Parti Biga İlçe Başkanı seçildi. Başkan Sepici, kongreye katılan herkese teşekkür etti.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici yaptığı açıklamada,

Değerli hemşehrilerim,

Bildiğiniz üzere 19 Eylül Cumartesi günü AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz AV.Bülent Turan,AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu,AK Parti İl Başkanımız Naim Makas ve çok sayıda misafirimizin katılımlarıyla Biga İlçe Başkanlığımızın 7.Olağan kongresini gerçekleştirdik.

Partililerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın da katıldığı, coşkunun ve kardeşliğin hâkim olduğu bir ortamda gerçekleşen kongre sonucu, delegelerimizin oyları ile İlçe Başkanlığı görevine seçildim.

Hiç şüphe edilmeyecek bir gerçektir ki Ak Partide görevler halka ve hakka hizmet için verilir. Millete hizmet esastır. Partimizin her kademesindeki kardeşimiz bu bilinçle hareket eder. İşte bizler de kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimi başarı ile taçlandırmış olan partimizin yüzünü, önümüzdeki seçimlerde kara çıkartmayacağız. ilk gün ki aşkla yollara revan olacağız.2023-2071 istikametinde aydınlık ve güçlü Türkiye’nin bir parçası olan aydınlık ve güçlü Biga için çaba sarf edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerçekleştirmiş olduğumuz İlçe kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma, katılımları ile bizleri mutlu eden kıymetli Bigalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Kongremize katılarak bizleri onurlandıran başta AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz AV.Bülent Turan'a,AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na,AK Parti İl Başkanımız Naim Makas'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'a,Gümüşçay Belediye Başkanımız Adnan Pastırmacı'ya,Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi'ye ve Belediye Meclis Üyelerine,İl Genel Meclis Üyelerimize,İl Teşkilatları Başkan ve Yönetimlerine,Çanakkale'deki Mevcut ve geçmiş dönem Belediye Başkanlarımıza,Çevre İlçe Başkanlarımıza,Cumhur İttifakı Ortağımız MHP Biga İlçe Başkanı ve yönetimine,diğer Siyasi partilerin Başkan ve Yönetimlerine,Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticilerine,Siyasi Partilerin Başkan ve Yönetimlerine,Delegelerimize,Meclis Üyelerimize,Belde Teşkilatlarına ve çok sayıda misafirimize teşekkürlerimi sunuyorum.



Siyaset 22.09.2020 18:57:00 0
  • Salı 25 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00