Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’nin Mevlit Kandili Mesajı

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’nin Mevlit Kandili Mesajı

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, Bigalı hemşehrilerin mevlit kandilini kutladı.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, mevlit kandili nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak, Bigalı hemşehrilerin mevlit kandilini kutladı.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, ‘’Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin  arttığı çok özel gecelerdir.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’nin Mevlit Kandili Mesajı
Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici’nin Mevlit Kandili Mesajı

İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlit Kandili de bu özel günlerin en başında yer almaktadır. Binlerce yıllık geçmişe uzanan insanlık tarihi boyunca gelen rehberler, peygamberler silsilesinin sonuncusu, barış dini İslam'ı müjdeleyen sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed olmuştur. O, insanların en hayırlısı idi, herkesin güvendiği  doğruluk timsaliydi; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. O'nun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır.Bu bakımdan, Mevlit Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.''



Siyaset 28.10.2020 16:30:00 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36