Ak Parti Biga İlçe Başkanı Sepici Duyurdu Hedef Bir Ayda Bin Yeni Üye

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Sepici Duyurdu Hedef Bir Ayda Bin Yeni Üye

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sepici Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı olarak gerçekleşecek büyük kongre öncesinde, bu kampanya ile hedef bir ay süre içerisinde 1.000 yeni üye aileye kazandırmak dedi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sepici Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı olarak yeni bir üye kampanyasına başladıklarını duyurdu. Başkan Sepici, gerçekleşecek büyük kongre öncesinde, bu kampanya ile hedef bir ay süre içerisinde 1.000 yeni üye aileye kazandırmak dedi.

Biga’nın en fazla üyesi olan kuruluş olan Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı, bu kampanya ile üye sayısında devam artışı taçlandırmayı hedefliyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici şunları söyledi, ‘’davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp, milletimizin sevinç̧, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hak ettiği en yüksek konuma ulaştırmak.  Bu uğurda göstereceğimiz cabayla hakkın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi Ak Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü̈ üye olmak, 'Bu güzel davada ben de varım' demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır.

Ankara’da Genel Merkezimizin Büyük Kongre öncesinde tüm teşkilat mensuplarımız ile başarılı bir kampanya yürütmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde kampanyanın startını veriyoruz. Hayırlısıyla ay sonunda bin üye ve fazlasını hedefliyoruz. 10.000’in üzerinde üye sayımız ile Biga’nın en kalabalık ailesiyiz. Yolumuza ailemizdeki mensupları arttırarak devam edeceğiz. Tüm dava arkadaşlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum, dedi.’’

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Sepici Duyurdu Hedef Bir Ayda Bin Yeni Üye
Ak Parti Biga İlçe Başkanı Sepici Duyurdu Hedef Bir Ayda Bin Yeni Üye

 



Siyaset 19.02.2021 18:08:00 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19