Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni 2 Mayıs Salı bayramın 1.’inci günü saat 17:00’de Bigaspor lokalinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni 2 Mayıs Salı bayramın 1.’inci günü saat 17:00’de Bigaspor lokalinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ‘’ Birliğin ve beraberliğin daha anlamlı olduğu, sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı en özel zamanlardan biri bayramlarımız. Bayram, Yüce Allah’a takdim edilen halisane kulluğun tebriğidir. Bayram; birliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın doruğa ulaşmasına vesile olan mukaddes günlerdir.

Yaklaşık 3 yıldır pandemi nedeniyle bayramlarımız ve özel günlerimiz biraz buruk geçmişti. Salgın izlerinin silinmeye başlandığı bu Bayramda, tedbiri elden bırakmadan sevdiklerimizle bayramlaşmayı ihmal etmemeli, bizlerden uzakta olan yakınlarımızı en azından telefonla arayıp bayramlarını tebrik etmeliyiz. Bayramın en güzel yanı birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlü bir şekilde perçinleşmesi.

Bu duygularla başta Çanakkaleli ve Bigalı hemşehrilerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sevdiklerimizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar geçirmemizi Rabbimizden niyaz ediyorum dedi.’’

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, ‘’Ak Parti Biga İlçe Teşkilatımızın Bayramlaşma programını Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Av. Bülent Turan, İl Yöneticilerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, muhtarlarımız ve teşkilat mensuplarımızla hasret gidererek bayramın heyecanını paylaştık. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlarım dedi.’’

Bayramlaşma programına Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz, Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Saim Yılmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Kandemir, belediye meclis üyeleri, parti yönetimi ve muhtarlar katıldılar.

 



Siyaset 4.05.2022 12:24:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22