AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Müjdeyi Verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Müjdeyi Verdi

Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ‘’Karabiga Eylül ayında doğalgaza kavuşacak diye vatandaşlara müjdeyi verdi.

Karabiga Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 38. Karabiga Priapos Deniz Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

SORUNLARI HEP BİRLİKTE AŞARIZ

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yaptığı konuşmada; “Her gün bir ilçemizde, ilimizde çalışmalarımıza omuz vermeye devam ediyoruz. Karabiga’mızdayız. Burada belediyemizin beş günden beri yaptığı çok farklı etkinlikler için bir aradayız. Her gün gençlerimizle beraber programlar, yarışmalar oldu. Bugün de son gün de beraberiz, biliyorsunuz esas programın amacı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı. Dünyada önemli sorunlar var; pandemiden, savaşlardan kaynaklı, enerji krizinden kaynaklı sorunlar var. Bu sorunlar Türkiye’nin değil dünyanın sorunları. Benzer sorunlar her tarafta var. Bu dünya önemli bir krizden geçiyor. Sorunların hepsini biliyoruz. Zam oranının, KDV indiriminin birçok konuya gözden geçirerek özellikle toplumumuzun rahat edebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz fakat şunu söylemek isterim. Türkiye’mizde ekonomik sorunlara rağmen şartlar durmadı, hamdolsun ülkemizde batan bir banka yok, duran fabrika yok, her şeye rağmen ihracatın artarak devam etmesini çok kıymetli buluyorum. Karabiga’mızda önemli sanayi yatırımları var, hiçbiri işçi çıkarmadı halen üretime devam ediyorlar. O yüzden bu sorunları hep beraber aşarız” dedi.

KARABİGA EYLÜL AYINDA DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Karabiga’ya yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara dikkat çeken Turan; “Çanakkale’mizde; köprümüz, OSB’miz, alt yapı çalışmalarımız, doğalgaz çalışmalarımız hepsi planlandığı gibi devam gidiyor. Bakınız; biz Karabiga’yı özel değerlendiriyoruz. Karabiga’mızı bir yazlık kenti olarak düşünüyoruz. Karabiga’mız inşallah doğalgaz yandıktan sonra artık yazlık değil kışlık da belde olacak. Yazın da kışın da turistimiz rahat rahat tatilini yapabilecek. Karabiga demişken çok sayıda spor tesisimizi üç yılda hayata geçirdik, Biga- Karabiga yolunda sorun olan kavşağımızı bu ay içerisinde ışıklandırarak kazasız bir yer olsun diye hayata geçiriyoruz. Aynı şekilde taş mektep diye adlandırılan eski okulun restorasyonunu bitirdik, inşallah bir ay içerisinde Karabiga’mızın gençleri için kitap kafe olarak hayata geçireceğiz. Aynı şekilde benzer yatırımlara devam edeceğiz. Karabiga devasa büyük bir meydana sahip olacak” diye konuştu. “Eylül de Karabiga doğalgaza kavuşacak” Eylül ayında Karabiga’nın doğalgaza kavuşacağını dile getiren Turan; “Ne zaman ilk doğalgazı yakacağız diyorlar? Değerli Karabigalılar, besmeleyi çektik, Eylül de inşallah Karabiga’mızda doğalgazı hep beraber yakacağız” dedi.

 



Siyaset 20.07.2022 19:59:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00