Ak Parti Ve MHP’li Üyelerin Desteği İle CHP’li Nejat Önder İl Genel Meclis Başkanı Seçildi

Ak Parti Ve MHP’li Üyelerin Desteği İle CHP’li Nejat Önder İl Genel Meclis Başkanı Seçildi

CHP’li Nejat Önder, Ak Parti ve MHP’li üyelerin verdiği destekler ile İl Genel Meclis Başkanı seçildi. Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, CHP’li Önder Ak Partiye katılacağını söyledi.

Çanakkale’de İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. CHP’li Nejat Önder, Ak Parti ve MHP’li üyelerin verdiği destekler ile İl Genel Meclis Başkanı seçildi. Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, CHP’li Önder Ak Partiye katılacağını söyledi.

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, ‘’öncelikli olarak Nejat Önder Bey'i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Seçim sonucunun şehrimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizim Ak Parti ve MHP grubu olarak desteklediğimiz adayımızın dışında;  HDP’ye tavır alamayan, sınırımızda PYD olsun diyen, milli meselelerde sınıfta kalan CHP’ye kayıtsız kalmayarak, önce partisinden istifa edip sonra da bağımsız aday olan, vatansever duruşu ve milli meselelerdeki hassasiyetini bildiğimiz Nejat Önder Bey'e Ak Parti ve MHP grubu olarak blok halinde destek verdik. Böylelikle yapılan seçim sonucunda kendisi İl Genel Meclisimizin yeni başkanı oldu.

İl Genel Meclisinde muhalefetin takındığı; şehrin ihtiyaçlarını öncelemeyen ve partizanca tavırların geride kaldığı bir dönemi yaşayacağımızı düşünüyoruz. Bugün düzenlenecek olan törenle, Nejat Önder’in partimiz saflarına katılacağını ve bir Ak Parti üyesi olarak İl Genel Meclisindeki görevini ifa edeceğini değerli kamuoyuyla paylaşmak isterim. Şehrimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz dedi.’’

Nejat Önder Ak Partiye Katılıyor
Nejat Önder Ak Partiye Katılıyor

 



Siyaset 7.04.2021 15:13:00 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36