Alper Şen: "Biz Sustukça Onlar Konuşuyor..."

Alper Şen:

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Başkanı Aday Adayı Mimar Alper Şen, üyelerin yoğun katılımıyla ilçe başkanlığında basın açıklaması yaptı.

Gerçekleştirdiği basın toplantısında Mimar Alper Şen şu ifadelere yer verdi:

"BİZ ÖNCE BİGALIYIZ"

 

" Seçim dönemi hemşehrilerimize verilen sözler seçimden sonra bilerek unutturuluyor. Birlikte yönetiyoruz, buraları hepimizin ile başlayan serüven yalnızca ben bilirimle yol buluyor. Bunları neden söylüyorum. 
Çünkü; biz ilk önce Bigalıyız !
Biz, halkımızın güven duygusunu kazanıp, yetki alıyorsak, verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve halkımıza hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Yalnızca doğruları konuşmak zorundayız. 
Her zaman, Halkımızdan yana olmak zorundayız. Biz, Öyle de olacağız.Biz, siyaseti gelir kapısı olarak görenlerden asla değiliz. 
Biz, koltuktan güç alarak hemşehrilerimize üstten bakanlardan, canlarını yakanlardan hiç değiliz. Birlikte yaşadığımız hemşehrilerimizi de yalanlarla kandıracak kadar zayıf karaktere sahip değiliz. Siyasetçinin halka karşı sorumluluğu olan; Hesap vermekten de asla ve kat-a kaçmayız. Aklımızda, kalbimizde, ruhumuzda, vicdanımızda her zaman öncelik Bigadır.Hemşehrilerimizin mağdur edildiği, canının yandığını, geleceginin karartıldığı , iş bilmez bir belediyecilik anlayışına bizim gönlümüzde aklımızda razı değildir."

"HALKIMIZ ŞİKAYETÇİ VE DEĞİŞTİRMEYE HAZIR"

Biga'nın öz evlatları olarak, Biga'ya değer katmak ve Bigalılara hizmetkar olmak için Cumhuriyet Halk Partisinden yola revan olduk ifadelerini kullanan Biga belediye başkan adayı Alper Şen, "Bigalı hemşehrilerim; iş bilen, hesap veren, sorun çözen bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmek istiyor" dedi.

" Beş aydır çalışıyoruz. Bu süreçte 1094 esnafımızı yerinde ziyaret ettik. Binlerce hemşehrilerimizin fikirlerini, şikayetlerini, önerilerini dikkatlice dinledik ve kayıt altına aldık. Rapor hazırladık.  Hemşehrilerimiz seçim zamanı verilen sözlerin ve vaatlerin tutulmadığını, belediyenin sağlamakla yükümlü olduğu; su, temizlik, otopark gibi hizmetlerin devamlı suretle sıkıntı yarattığını, denetimin hiç olmadığını, sokaklarına ve mahallelerine yapılan hizmetlerde de fikirlerinin alınmadığının altını çiziyorlar. 
Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki; Biga Belediyemizde ki mevcut yönetim başarısız. Hemşehrilerim de değiştirmeye hazır."

"EN BÜYÜK ve ÖNCELİKLİ PROJEMİZ"

Akıl ve bilimin ışığında, kaynaklarımızı doğru kullanarak, ilçemiz esnafının menfaatlerini gözeterek ve en önemlisi de destek vererek, Biga'ya hizmet edeceklerinin altını çizen Mimar Alper Şen, "bizim önceliğimiz her zaman halkımızın ihtiyacını sorunsuz şekilde karşılamak olacaktır" dedi.

"Bigalı hemşehrilerimize ilk sözümüz ve en büyük projemiz, su sorunumuzu kalıcı olarak çözmektir. Gelecek 100 yıl, temiz suya ulaşmak sorun olmaktan çıkmalıdır.  ilçemizin en büyük sorunu olan temiz su ihtiyacımızın gelecegini garanti altına alacağız. Sokaklarımızda başı boş şekilde gezen sokak hayvanı sorununu ivedilikle ortadan kaldıracağız. Can dostlarımızın canı yanmasın, çocuklarımız, kadınlarımız korkmasın istiyoruz. 
Deprem konusunda bilimsel çalışmalar yaparak, acil eylem planı hazırlayacağız. Allah göstermesin olası bir büyük deprem de herşeye hazırlıklı olacağız. İlçemizde deprem bilinci oluşturacağız."

"YALNIZ VE SADECE BİGALI ALPER OLACAĞIM"

Hesap vermekten asla ve asla kaçmayacağını, akıl ve bilim rehberliğinde hareket edeceklerini ifade eden belediye başkan adayı Alper Şen, seçimden önce neysem seçimden sonrada aynısı olacağım diyerek sözünü tutmayan belediye başkanlarını eleştirdi.

" Bigamızın geleceğini inşaa etmek için mücadele edeceğim. Bunları başarabilmek için sırtımı sonuna kadar hemşehrilerime yaslayacağım. Ben, ne bizim ne sizin Alper olacağım, nede ne de gönüllerin başkanı olarak ortalıkta dolanacağım. Ben yalnızca ve sadece, Bigalı Alper Şen olacağım ve öyle de kalacağım. Koltuğa oturduğunda herşeyi bilen, Biga'nın sahibinin kendisi olduğunu sanan, verdiği sözleri unutan, attığı yalanları umursamayan bir anlayışı asla benimsemeyeceğim."

"BİGALILARA VERDİĞİNİZ SÖZLERE NE OLDU?"

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ın seçim dönemde neyi eleştirdiyse koltuğa oturunca eleştirdiği herşeyin aynısını yaptığını ve Bigalılara verdiği sözleri tutmadıını belirten belediye başkan adayı Alper Şen, 
"42 tane projeniz var halkımıza söz verdiğiniz,  Seçim geldi çattı. Sözlerinize ne oldu" diyerek Bülent Erdoğan'a yüklendi.

"Satmaya değil yapmaya geliyordunuz? Ne sattınız, ne yaptınız? Belediyemizin borçlarını biliyorum, hepsini ödeyeceğim diyordunuz. Borçları ödediniz mi yoksa daha da mı borçlandırdınız? Güney Marmara'nın en büyük Hayvan Oteli ve rehabilitasyon merkezi yapacaktınız? Bigamızın etini ve sütünü dünya markası yapacaktınız. Et ve Süt Entergre tesisi ne zaman faaliyete başlayacak? Balıkkaya tepesine seyir terası yapacaktınız. 
Kıymetli çocuklarımıza, Bigam süt projemiz vardı? Oto Galeri Sitesi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Açık Hava Spor Kompleksi ve Rekreasyon Projesi, Hamdibey Kapalı Spor Kompleksi, Minia Çanakkale projelerinize ne oldu sayın başkan, söyleyin de halkımız bilsin. Tabakhaneleri taşıyordunuz. Acaba, bu sözünüzü  hatırlamıyor musunuz?

"TOZ, ÇAMUR, SUSUZLUKLA TERBİYE, TUTULMAYAN SÖZLER"

Geride kalan beş yıl Biga ve Bigalılar için büyük bir kayıptır diyen CHP Belediye Başkanı Aday Adayı Alper Şen, "beş yıllık Bülent Erdoğan dönemi; halkımız için yazın toz ve sinek, kışın çamur, en kötüsü susuzlukla terbiye, facebokta unutulmayan fasıl geceleri ve tutulmayan sözlerden ibarettir" ifadelerini kullandı.

"Bizim diğerlerinden farkımız; akıl ve bilimle haraket ediyor, eleştiriden korkmuyoruz. Biz evimizde su akmazken, analar evlatlarına yemek hazırlayacak, okula gidecek çocuklarını yıkayacak su bulamazken milyonlarca liranın kimseye sormadan harcandığı elektrik direklerini dikmek, bozuk olmayan yolları söküp yapmak, ne akla, ne vicdana sığmaz. 
Oy için seçim zamanı bol keseden atıp, seçimden sonra verdiği sözleri tutmamakta kime yakışır onu halkımızın vicdanına bırakıyorum. "

"İŞTE PARTİ, İŞTE ÜYELERİMİZ, İŞTE SANDIK"

Sosyal medya aracılığıyla ve dedikoduyla bir algı çalışması yapılmaya çalışıldığını belirten Mimar Alper Şen, "biz sustukça, efendiliğimizi bozmadıkça, onlar oyunlarına yalanlar katarak, arttırarak devam ediyorlar. Şunu bilsinler. Üyelerimizin sözünün üstüne söz söyleyenlerin zerre şansı yoktur" diyerek sandık çağrısı yaptı.

" Örgütümüzün, üyelerimizin, hepimizin, yirmi yıla yakın süredir desteklediği, makam,mevki verdiği, itibar sahibi ettiği kişiler, ahde vefadan uzak, partimiz kimliği ve değerlerimizle bağdaşmayan, üyeleri hiçe sayan hareketler ve davranışlar sergileyerek kendi ikballeri için son çırpınışlarını yapıyorlar. Beş yıldır partimizin kapısından içeri girmeyenler, genel seçimde sandık güvenliği toplantılarına bile isteye gelmeyenler, seçimi kaybetmenize göz yumanlar, seçim üstüne seçim kaybedenler, ilçe örgütümüz tarihinin en kötü seçim hezimetini yaşatanlar, daha bir kaç ay önce ilçe kongremizde sandıktan kaçanlar, ilçe örgütümüzü de ezerek, başkan olacağını anlatıyor. Yalan haber ile dedikodu yayarak, genel merkezimiz tarafından atanacağı söyleme cesaretini kendinde görüyor. Biz sustukça onlar konuşuyor. Biz sustukça, haksız olanlar haklıymış gibi ortalıkta dolaşıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Örgütüde kimsenin babasının çiftliği değildir.
Hodri meydan. İşte sandık, işte üyelerimiz. 
Sandıktan kaçıyorsan, ben üyelerin kararına saygı duymam diyorsan, Cumhuriyet Halk Partili değil o zaman.

"BİZİM İÇİN KONU KAPANMIŞTIR"

Bu günden sonra daha kararlı olduklarını belirten belediye başkan aday adayı Alper Şen, "bu konu bizim için kapanmıştır. Bizim tek düşüncemiz ilçemizin sorunlarına çözüm üretmek ve partimizi ilçemizde iktidar yapmaktır" ifadelerini kullandı.

"Kendi refahını değil halkın huzur ve refahını düşünen, hemşehrilerinin canını yakmayan, sözünde duran bir yönetim anlayışını ilçemize kazandıracağız.  Bizim gündemiz Biga'dır.  Bigamızın sorunları ve çözümleridir. Bizim önceliğimiz suyumuzdur. Bizim önceliğimiz Bigalı hemşehrilerimizin huzuru, kıymetli çocuklarımızın geleceğidir."



Siyaset 27.09.2023 18:54:42 0
  • Pazar 24.3 ° / 14.8 ° false
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04