Alper Şen: "YAPAMAZ DİYORLAR HEPSİNİ YAPACAK TECRÜBEYE SAHİBİZ!"

Alper Şen:

CHP Biga Belediye Başkanı Alper Şen, mahalle mahalle halkla buluşmaya devam ediyor.

CHP Biga Belediye Başkanı Alper Şen, mahalle mahalle halkla buluşmaya devam ediyor. 
Biga Belediye Başkanı Alper Şen yerel seçimlere sayılı günler kala ve herkesin merakla sonuçlarını beklediği yerel seçimler çalışmalarına “Halk Buluşmaları” ile vatandaşlara sesleniyor.
Aday Şen, cuma akşamı Orman Lojmanları bölgesinde halkla buluşmasında yerel yönetici adayı olduğunu söyleyerek başladı. Daha önceki halka seslenişlerinde sıkça ve üstüne basa basa yenilikçi ve farklı bir yerel yönetimler dönemi olacağını dile getiriyor. 
Yeni dönem diğer dönemlerden farklı olacak alanında uzman 25 meclis üyemizle birlikte çok çalışarak Biga’yı hakkettiği potansiyele çıkaracağız. Polemiklere zamanımız yok, biz durmadan çok çalışarak Türkiye’nin ikinci yüzyılında Biga’yı kaliteli ve modern bir kente dönüştüreceğiz.
ÖNCE YAŞAM, ÖNCE İNSAN!
Dünya değişiyor, dünya gelişiyor artık zaman ilçemizin değişip gelişmesinde halkımız bizlere görev vermesi halinde ilçemizi dirençli ve sağlıklı daha kaliteli nefes alan bir kente dönüştürmek hızla çalışmalara başlayacağız.
Toplumsal yaşamın gereksinimi ilk önce temiz sağlıklı su, dirençli yaşam alanları, temiz çevre ve güvenli sosyal alanlarla başlayacak temel yerel yönetimler kamu hizmetlerini 2024 Biga’sına yakışır hale getireceğiz.


SONRA SOKAK DOSTLARIMIZ!
Tüm canlıların en temel hakkıdır. Sokak hayvanlarımız için yeni alan edinimine kadar Biga Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nı iyileştirecek, yeni ameliyathaneler ve Mobil Sokak Hayvanı Ambulansı kazandıracak uzman veteriner meclis üyemiz görev sorumluğunda tedavilerini yürüteceğiz. İlçemize toplu köpek bırakılması en büyük sorunumuz bunun için gerekli çalışmayı yapacak. En önemlisi yıllık planlanmış kısırlaştırma programını uygulayarak bir yılın sonunda çalışmalarımızın sonuçlarını almaya başlayacağız.
BİGA BELEDİYESİ YAPABİLECEĞİ HER İŞİ KENDİSİ YAPACAK!
Yenilikçi ve farklı yerel yönetimler anlayışımızla Biga Belediyesi öz kaynakları en etkin ve israf etmeden kullanacağız. 
Biga Belediyesi kendi taşını kendi üretecek, yollarını kendi yapacak! Yerimiz var, personelimiz var tek eksiğimiz taş! Biga Belediyesi Paket Taş Tesisini yapacak yollarımızı kendimiz yapacağız. 
Biga Belediyesi Katık Atık Ayrıştırma tesisi ile kendi atıklarımızı ayrıştıracak, geri dönüşümünü sağlayacak Biga Ovası’nı kirletmeyeceğiz. 
Biga Belediyesi sosyal tesislerini belediye işletecek Bigalım kart ile indirimli hizmet alacak. Hem istihdam hem halkımızın cebine katkı sağlayacak.


YAPAMAZ DİYORLAR HEPSİNİ YAPACAK TECRÜBEYE SAHİBİZ!
Her Mahalleye 1 Kreşlerimizle, Gezici Kreşimizle, Biga Hünerli Eller Çarşımızla, , Köy Masamızla, Satın Alma Birimimizle, Yatırım ve Girişim ofisimizle, Emekliler Lokalimizle biz hayata dokunacak bilgi ve tecrübemizle hepsini hayata geçireceğiz.
BİGA’YA 3. ANA CADDE YAPMA ZAMANI GELDİ! 
Biga şehir merkezindeki 2 ana caddesi ile 60 bin nüfusa geldi. Biga’mızın nüfusu hızla artmakta şehir için ulaşım yoğunluğunu kaldırmaz durumda acilen şehir içi ulaşımı rahatlatacak üçüncü ana caddeyi kent yaşamına dahil etmemiz gerekiyor. 
Hamdibey Mahallemizden, Biga Ticaret Sanayi Odası önünden geçen Kevser Ozangil Caddesi, Hacımadan Köprüsü üzerinden Çan çevre yoluna bağlantılı bir ana cadde ile Bigamızın trafik ve park sorunlarına kalıcı çözümler üreteceğiz. 
Halk buluşmasında coşku ile Biga’ya Başkan Alper Şen sloganlarına coşku ile şöyle karşılık verdi
Biz Geliyoruz!
Biga’yı kaliteli ve modern “Marka Kent” yapmak için geliyoruz. Biga’ya kaliteli hizmet için geliyoruz!
Biz Geliyoruz!
Biz Biga için geliyoruz!
Haydi Biga’m geleceğe birlikte omuz omuza güvenle yürüyelim.
Her şey çok planlı olacak!
Halk buluşmamıza katılan ve bizleri coşkulu ile karşılayan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ve bize güveninizi boşa çıkarmayacak sizler için çok çalışacağız diyerek sözlerine son bitirdi.



Siyaset 26.03.2024 10:00:29 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19