Alper Şen;Başvurusunu İlçe Başkanlığına Verdi

Alper Şen;Başvurusunu İlçe Başkanlığına Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Başkan Aday Adayı resmi başvuru dosyasını CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar’a teslim etti.

Programdan önce CHP Biga Belediye Başkan A.Adayı Mimar Alper Şen ve eşi Pınar Şen, günün anlam ve önemine binaen CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar ile CHP Biga Kadın Kolu İlçe Başkanı Özge Elmas’a çiçek takdim ettiler.


İlçe Başkanı Cemal Mantar: ‘’Ayağına taş değmesin İnşallah’’


Açılış konuşmasını ve kapanış konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Başkanı Cemal Mantar şunları dile getirdi.
Bugün benim içinde çok özel bir gün, temmuz ayında biz yine beraber adaylıklarımızı açıklamıştık. Bugün yine Mimar Alper Şen’in Biga Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için toplanmış bulunuyoruz. Hepinize hoş geldiniz şerefler verdiniz diyorum. Bende çok mutlu, huzurlu ve gururluyum. Ben fazla uzatmadan Başkan Aday Adayımız Mimar Alper Şen’e bırakmak istiyorum.
Mimar Alper Şen: ‘’Belediyemizin kıymetli personelleri ile birlikte Biga’mızı yeni dönemde birçok konuda yeniden inşa edeceğiz.’’



CHP Biga Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Alper Şen;
Benim için yine çok duygu yüklü bir gün. Bu tarz özel günlerde hep bu duyguyu hissediyorum. İlçe Başkanıma ve partimizin yönetimine çok teşekkür ediyorum. Basınımıza ve onlar aracılığı ile bizleri izleyen değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Hatırlayacak olursanız, aday adaylığı açıklamamızı Biga’mızın çok sıcak günlerinden birinde Temmuz ayında hep birlikte yapmıştık.
Bugün de soğukları hissetmeye başladığımız zamanda resmî başvurumuzu tamamlıyoruz. Nasip olursa 1 Nisan sabahında da ılık, güneşli, aydınlık ve ferah bir Biga sabahına, yeni bir döneme hep beraber merhaba diyeceğiz.
Malumunuz, bir süre önce arkadaşlar birlikte yürüdüğümüz siyaset yolunda, farklı bir sorumluluk alarak elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.
Artık bugün, yapmış olduğumuz bu başvuru ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre bu süreci resmileştirmiş oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı inançla yol yürümeye devam edeceğiz.
Bugünün sembolik anlamının yanında bizi hedefe götürecek olan çalışmalarımızın devamı anlamında bir gün, sorumluluğumuzun bu anlamda da arttığını farkındayız.
Tabi ki bu çalışmaları yaparken güvendiğimiz birçok parametre var, öncelikle partimize, partililerimize ve hemşehrilerimize güveniyoruz. Bununla birlikte samimiyetimiz, sakinliğimiz ve planlı bir çalışma sisteminde olmamızın bizi hedefimize daha kolay götüreceğinin bilincindeyiz. Çalışmalarımızın tamamını da bu kapsam üzerinde devam ettiriyoruz. Yaklaşık 6 aydır performansımızı gösteriyoruz, bununla ilgili çalışmalarımızı da birazdan ilçe başkanımıza teslim edeceğiz.
Çalışmalarımızda şuna kesinlikle dikkat ediyoruz; hemşehrilerimizin akıllarına ve gönüllerine girmeye gayret ediyoruz. Bunu yapabildiğimiz orandan da 1 Nisan sabahı hedefimize gideceğimizden eminiz. Derdimiz daha kaliteli bir kent yaşamını hep birlikte Biga’ya sunabilmek. Akıllara ve gönüllere girmeye ilerleyen günlerde de devam edeceğiz. Tabi ekip çalışması, disiplin ve inancımızla yapmış olduğumuz çalışmaları kuvvetli bir şekilde sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. O yüzden biz sakinliğimizle plan ve programlı şekilde, sorunlara olan bilimsel yaklaşımımızı hiçbir şekilde kaybetmeden, nasip olursa yolumuza devam edeceğiz.
Ben ve arkadaşlarımız bizlere inananlar ile birlikte yine 1 Nisan sabahı burada toplanacağız ve koca köprünün üstünden geçerek, Biga’yı daha kaliteli bir kent yapabilmek adına buradan hep beraber yol yürüyeceğiz. Bize inanın, bize güvenin. Biga’nın kaliteli bir kent olmaması için hiçbir sebep yok. Biz bu anlamda üzerimize düşen bütün sorumlulukların farkındayız. Bu anlamda da bu kalabalığın farklı bir önemi var.
Biga’nın gerçek sorunları var, ciddi anlamda üzerinde konuşulması gereken çok sorunu var. Bunlarla ilgili tespitlerimiz var. Tespitlerimizin çok küçük kısımlarını ara ara sizlerle paylaşıyoruz. Emin olun bunlarla alakalı çok daha detaylı çalışmalarımız var.
Yapmış olduğumuz başvurunun, almış olduğumuz bu sorumluluğun önce partimize daha sonra Bigalı bütün hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim işimizi rast getirsin.
Başarının bir ekip işi olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte disiplin ve inancında bunun olmazsa olmaz parçalarından olduğunu biliyoruz. Bizim başarılı olacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Belediyemizin kıymetli personelleri ile birlikte Biga’mızı yeni dönemde birçok konuda yeniden inşa edeceğiz.
Değer verip buraya geldiğiniz için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına hepinize çok teşekkür ediyorum.
Biga’nın planlı şekilde, ekip uyumuyla çalışmaya ihtiyacı var. Hep birlikte daha kaliteli kent yapacağız. Her şey çok daha planlı olacak.



Siyaset 29.11.2023 10:28:10 0
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00