Alper Şen:"ROZET ÇIKIYOR HERKESE ADALETLİ HİZMET GELİYOR"

Alper Şen:

Biga Belediye Başkan Adayı Şen, Yeniceköy Mahallesi Halk Buluşmasında çarpıcı açıklamalarla mahalle sakinlerine seslendi.

Biga Belediye Başkan Adayı Şen, Yeniceköy Mahallesi Halk Buluşmasında çarpıcı açıklamalarla mahalle sakinlerine seslendi. Alper Şen; “Koltuk eskitmeye değil ayakkabı eskitmeye geliyoruz, oturmaya değil çalışmaya geliyoruz ve 1 Nisan’dan bizim yönetimimizde her mahalle kent adaletinden alması gereken payı alacak” diyerek konuşmasına başladı.
Çanakkale İl Genel Meclisi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Halk Buluşmasını gerçekleştiren Şen; hemşerilerimizle geleceğin Biga’sına güvenle Şen’le olmasına 5 gün kaldı, 1 Nisan’dan itibaren Biga’da yaşayan 60 bin hemşerimize şeffaf hesap verebilir ve adaletle 25 meclis üyemizle birlikte yerel yönetici olarak hizmet edeceklerini belirtti. 
Alper Şen; Yeniceköy Mahallesi konuşmasına şöyle devam etti: 
YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK
Biz yola çıktığımız ilk günden bu yana çok çalışıyoruz, mahalle mahalle sokak sokak gezerek görerek tespitlerimizi yaptık ve 1 Nisan’dan itibaren anayasamız dediğimiz plan projelerimizin çalışmalarına başlayarak Geleceğin Biga’nın temellerini atmak için daha da çok çalışacağız. 
BİGA İÇİN ÇOK ÇALIŞMAYA GELİYORUZ
Koltuk değil ayakkabı eskiteceğiz, halkımız hizmet bekliyor ve oturmaya değil Biga için çok çalışmaya geliyoruz.
ROZET ÇIKIYOR HERKESE ADALETLİ HİZMET GELİYOR
Kent hizmetlerin ve kent yatırımların hakkını adaletli şekilde alamamış mahallerimiz var. Bunlardan biride Yeniceköy Mahallemiz, bizim yönetimimizde kent adaletinden hakkettiğiniz payı alacaksınız. Tüm mahallerimiz hizmet ve yatırımlardan adaletli bir şekilde hakkını alacak.
YENİCEKÖY’ÜN EN BÜYÜK PROBLEMİ ANA CADDE
Yeniceköy’ümüzün en büyük problemi ana cadde bunu ilk defa seçim sürecinde dile getirmedik, ilknerede dile getirdik. Tarih 1 Eylül 2020, Yer Parion Antik Kenti pandemi zamanı Biga Belediyesi Mecils toplantısında 4 yıl önce meclis gündemine taşıdık. Yol yok Yeniceköy gelişmiyor. Cazibe merkezi olmuyor. Yan mahallesi Kalafat’ta ana cadde var arsalar değerli, evler değerli Yeniceköy’de neden değerli değil! 
YENİCEKÖY’ÜN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Yeniceköy’ün konumu değerli anayol kenarında hâkim tepeleri var imarlı arsaları var ama para etmiyor. Neden ana caddesi yok 5 yıldır yapılmayanı biz yapacağız. Nasıl yapacağız doğru planlama ile ilk önce alt yapı ve kanalizasyon gibi çalışmalarını da yaparak bütünsel bir yaklaşımla mahallemizi geleceğin Biga’sının merkezi olmasının temellerini atacağız.
YENİCEKÖY’ÜMÜZE HANIMEVİ YAPACAĞIZ
Yeniceköy’ümüze “Hanımevi” projemizi yapacağız. Personeli sadece kadınlardan oluşan sadece kadınlarımızın hizmetinde olacak yeni bir sosyal alan hayata geçirerek ve Hünerli Eller Çarşısı projemizle kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almalarını sağlayacağız.
Yeniceköy mahallemizin içinde sosyal tesisi olan bir parkı yok, biz yapacağız. Belediyemizin işlettiği mahallemizin gençlerinin çalıştığı bir sosyal tesisi olan park yapacağız.
Mahallemize bir Kreş yapacağız, varsa mahallemizde Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi mezunu gençlerimizin çalışacağı annelerimiz gönül rahatlığı çocuklarını emanet ettiği bir kreş yapacağız.
YENİCEKÖY MESİRE ALANI
Biga’mıza tek mesire alanı yeterli değil, yeni mesire alanımızı Yeniceköy’ümüze yapacağız. Belki bu Hıdırellez’e yetişmez ama bir dahaki Hıdırellez de hep birlikte böyle toplanarak açılışını yaparız.
Biga Blediye Başkan Adayı Alper Şen, Yeniceköy mahalleyi temsil edecek meclis üyesi adayı Rahmi Yılmaz’ı sahneye davet etti. Ardından tüm meclis üyesi adaylarını tanıtarak sahneye davet etti.
Sandık günü geliyor, karne günü geliyor! Yeniceköy kaybolan yılların hesabını soracak. Biga Kaybolan yılların hesabını soracak! Birileri yoksulluğu çizdi, biz geleceği çizeceğiz. 
Biga’mızı beşi bir yerde bir kent yapacağız, Yeniceköy’ümüz beşi bir yerde kentimizin merkezi olacak!
BİGA İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!
KAZANAN YENİCEKÖY OLSUN, KAZANAN BİGA OLSUN!
Yeniceköy Mahallesi sakinlerine katılımları için teşekkür eden Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen bize inanan ve güvenen hemşerilerimizin güvenini boşa çıkarmayacak Biga için çok çalışmaya geliyoruz diyerek sözlerine son verdi.



Siyaset 28.03.2024 12:32:32 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19