Altınkaya: "Gece Uyumadan,Gündüz Oturmadan Çalışacağız"

Altınkaya:

Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, seçim sürecindeki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya'nın açıklamaları şu şekilde:

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği seçimleri için adaylık süreci son bulmuş ve nihai şeklini almıştır.

MHP Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Beyfendinin takdir ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın Beyfendinin tensipleriyle Çanakkale Bölgesi 1. Sıra Milletvekili Adayımız Sıtkı Keçeci olarak açıklanmıştır.

MHP tarihinde genel seçimlerine baktığımız zaman ilk kez bir Bigalı adayımız 1. sıradan milletvekili Adayı olarak listede yer almıştır.

Bizlere bu gururu yaşatan başta Genel Başkanımız olmak üzere, Genel Başkan yardımcımıza, İl Başkanımıza ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ettiğimi belirtmek isterim.

Almış olduğumuz bu yükü mahcup etmeden, gece uyumadan gündüz oturmadan var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Diğer adaylarımız da bizler için çok değerlidir. Bizim davamız dualı bir davadır. Bunu asla hatırımızdan çıkarmayacağız.

Genel Merkezimizin adaylık ilanlarının açıklamasıyla birlikte sahaya indik. Cuma gününden bu yana ilçelerimizi, esnaflarımızı, köylerimizi ziyaret ediyoruz. İftar programlarının bereketine katılmaya, iftar sonrası kahvelerimizde vatandaşlarımızla çay içip dertlerini dinlemeye özen gösteriyoruz.

Sahaya inen ilk parti olmanın da haklı grurunu yaşıyoruz ve diyoruz ki sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Gece uyumadan, gündüz oturmadan aziz milletimiz için, değerli hemşehrilerimiz için çalışacağız.

Parlementoda Milliyetçi Hareket Partisinin en güçlü bir şekilde olması ve Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilebilmesi için çalışacağız.

Saygılarımla…

MHP Biga İlçe başkanı 
Salih ALTINKAYA



Siyaset 12.04.2023 18:26:53 0
  • Pazar 24.3 ° / 14.8 ° false
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04