ANKARA ZİYARETLERİNİN MEYVELERİNİ TÜM BİGA TOPLUYOR

ANKARA ZİYARETLERİNİN MEYVELERİNİ TÜM BİGA TOPLUYOR

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya ve Belediye başkanlarıyla yapılan Ankara ziyaretinde Biga’nın bir sorunu daha çözüldü.

Ankara’da bir dizi temas ve görüşme sağlayarak Biga’nın sorunlarını ileten AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ve Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, şehrin ana trafosu olarak bilinen Biga Transformatör Merkezi’nin yenilenme talebini AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e iletmişti. Görüşmenin ardından Bakan Dönmez’in talimatıyla harekete geçen yetkililer Biga’ya gelerek ana trafoyu yerinde inceledi. İncelemeler sonucu ise hazırlanan raporla beraber ihale tarihi belli oldu.

Müjdeli haberi Bigalılarla paylaşan AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan yaptığı açıklamada, “Ankara ziyaretlerimizin meyvelerini hemşehrilerimizle birlikte toplamaya devam ediyoruz. Biga’mız için yetersiz kalan ve yenilenmesi gereken şehrimizin merkez ve köyleri dahil tüm elektriğini sağlayan Biga Transformatör Merkezi’nin yenilenme talebini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e iletmiştik. Kısa bir zaman içinde yapılan değerlendirme ve incelemelerin ardından Biga’mız için müjdeli haberi aldık. İnşallah 2023 Şubat ayı içerisinde ihalesi yapılacak olan Transformatör Merkezi’miz şehrimize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Biga’mızın bir sorununun daha çözümünü sağlayan AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Av. Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na hemşehrilerim adına teşekkür ederim” diye konuştu.



Siyaset 5.01.2023 19:48:00 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    8844,9%0,43
  • DOLAR

    32,25% 0,25
  • EURO

    35,11% 0,74
  • GRAM ALTIN

    2276,66% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3858,52% 0,61