BAL Başkanları Ankara’da Tepki Gösterdi

BAL Başkanları Ankara’da Tepki Gösterdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Başkanları Federasyonun almış olduğu erteleme kararına tepki göstermek için Ankara’da buluştu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Başkanları Federasyonun almış olduğu erteleme kararına tepki göstermek için Ankara’da buluştu.

Ankara’da yapılan toplantıya Bigaspor Kulüp Başkanımız Serkan Özkan’da katılım sağlayarak BAL Ligi Kulüpler Birliğinde Bölge Sorumlusu olarak seçildi. Toplantıya 100’ün üzerinde BAL Ligi başkanı katılarak yapılan ortak bildiriye destek oldular.

Bigaspor Başkanı Serkan Özkan’da  toplantıda yaptığı konuşmada “öncelikle böyle bir birliğin oluşması beni çok mutlu etti. Her şerde bir hayır vardır federasyonun almış olduğu erteleme kararı ardından kurulan bu birlik bundan sonra ligimiz ile ilgili alınacak her kararın hakkını arayacaktır. BAL ligi ve bal ligi sporcuları sahipsiz değildir.  Bizim amacımız kulüplerimizin ve futbolcu kardeşlerimizin hakkını savunmaktır. Lig seneye kalırsa ilk önce sporcularımız mağdur olacak ve işin içinden çıkılmaz bir hal alacak. Aslında bu yıl ligde 52 grup olması da kabul edilemez bir durum ama biz kulüp başkanlarımız ligin oynanmasını istediğimiz için ve sporcularımızın mağduriyetinin giderilmesi için sesimizi çıkartmadık. Bizler sezon başından beri ligimizin başlamasını istiyoruz. Sürekli bahaneler üretilerek ligimiz ertelendi. Son olarak 17 Nisan olarak açıklanan ligimiz yine ertelenmek isteniyor. Bizler bal ligi temsilcileri olarak gerekli önlemler alınarak daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızın Talimatları ile oynanacağı açıklanan bal liginin Mayıs haftasının ilk haftasında oynanmasını istiyoruz dedi.’’

Yapılan konuşmaların ardından BAL Ligi Kulüpler Birliği temsilcileri Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile görüşmek üzere Spor Bakanlığına geçerek orda bilgi aldılar.

BAL ligi Kulüpler Birliği Yönetimi “sporcuların aşılama programına alınarak liglerin 1-2 Mayıs tarihinde başlaması ile ilgili tüm girişimleri yapıyorlar.



Spor 16.04.2021 18:18:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00