Başkan Adayı Alper Şen "Biga en hızlı iş en hızlı hizmet eden yerel yönetimler tarafından yönetilecek."

Başkan Adayı Alper Şen

02 Mart Cumartesi akşamı CHP Atatürk Kültür Merkezi’nde CHP Biga Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Proje Tanıtım toplantısı gerçekleştiren CHP Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen Biga için kolları sıvadı.

Aday ve proje tanıtım toplantısına giriş yaptığında büyük bir coşku ve “Biga’ya Başkan Mimar Alper Şen” sloganlarıyla karşılandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan coşkulu geceye Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan, Çanakkale İl Başkan Vekili Serdar Sipahi ve yönetim kurulu,  Çanakkale Merkez İlçe Başkanımız İbrahim Can Ergün, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Gelibolu Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Özacar, Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun, Çan Belediye Başkan Vekili ve adayı Harun Arslan, Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, Bayramiç İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Eren Saraç ve yönetimi, Önceki Dönem Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğberk Güzel, Çanakkale İl Genel Meclisi Üyeleri ve Adayları, muhtar ve muhtar adayları, Önceki dönem Belediye Başkanı İsmail Işık, Geçmiş dönem Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan katıldı.
Proje ve Aday tanıtım toplantısında ilk konuşmayı CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar yaptı.  Mantar konuşmasında “Bu seçimi Biga Kazanacak” ve sağduyulu ve mütevazi kişiliğinin hizmete yansıyarak Alper Şen döneminde en adaletli yerel yönetimler dönemi yaşayacağız dedi.


Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı ve önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan’ında konuşmalarının ardından meclis üyeleri ve aday tanıtımı için sahneye Alper Şen çıktı.
CHP Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen’nin çıktığı anda salon büyük bir coşku ile Biga’ya Başkan Alper Şen sloganlarıyla alkışlar aldı.
Sözlerine salonu selamlayarak başlayan Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen, biz çok çalışmak için yola çıktık. Yeni yerel yönetimler anlayışımız biraz farklı olacak ilk günden itibaren zaman kaybetmeden başlayacak işlerimiz için gerekli bütün hazırlıklarımız tamamladık. Kentimizin tüm vatandaşlarının hayatına olumlu dokunuşlar yapacağımızı göreceksiniz. Hepimiz kaliteli bir kentte yaşamayı hakkediyoruz. Potansiyeli yüksek bir kent biz bu potansiyeli ortaya çıkarak plan ve programlarımızla Biga’yı Marka Kent yapmak için hazırız.
Sıra geldi Meclis Üyelerimizi tanıtmaya yine burada farklı yönetim anlayışımız belki ilk defa karışılacağınız bir çalışma sistemimiz olacak 25 Meclis Üyemizle birlikte çalışacağız. 25 Meclis üyemiz her proje alanında uzmanlıklarına göre sorumluluk olacak. Ve Biga en hızlı iş en hızlı hizmet eden yerel yönetimler tarafından yönetilecek.


Biga’yı hayallerimizin ötesine taşıyacak projelerimiz ve görev sorumluluğu alacak Biga Belediye Meclis Adaylarımız şu şekildedir:
Hukuki İşlerde sorumlu Belediye Meclis Üyesi Avukat Ergün Tulnay  
Biga Belediyesi Satın Alma Birimi sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayı Mali Müşavir Erol Sezen
Depreme Hazırlık proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız İnşaat Mühendisi Hakan Arslantürk, Jeoloji Mühendisi İlker Çevirgen
Sağlıklı ve Kesintisiz Su projesi sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız İnşaat Mühendisi Onur Gelmez
Her Mahalleye 1 Kreş ve Gezici Kreş sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız ev hanımı Aslı Bozdağ Köse
Hünerli Eller Çarşısı – Biga Hanımevi proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız İş İnsanı Endüstri Mühendisi Duygu Tekin Elbi ve Esnaf Sevim Gülşen
Biga Spor Akademi – Çavuşköy Kompleksi proje sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız İş İnsanı Levent Şahin
Sokak Hayvanları proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız veteriner hekim Pınar Karabıyık
Biga Öğrenci ve Gençlik Merkezi / Katlı Otopark Dönüşüm Proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız Gayrimenkul Uzmanı Serhan Erkap  
Festivaller ve Çalıştaylar sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız işletmeci – İş insanı Fatmanur Karcı
Biga Belediyesi Köy Masası sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız iş insanı Levent Özcan ve esnaf Ergün Liman
Biga Yatırım ve Girişim Ofisi sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız iş İnsanı Şerif Engin
Biga Belediyesi Protein Market sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız Diyetisyen Nida Kömürcü ve esnaf Filiz Turan
Biga Belediyesi Paket Taş Üretim Tesisi – Katı Atık Ayrıştırma Tesisi proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız esnaf – mobilyacı Bilal Bıçak
Biga Büyükler Hobi Konuk Evi / Emekliler Lokali proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız Esnaf Ahmet Arslan
Alzheimer Hastaları, Yaşlı ve Engellilere Evlerinde Mobil Sağlık ve Bakım Hizmetleri sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız Fizyo-Terapist Göksel Reyhanlı
Biga Kent Akademi / Köprü Demirleri Dönüşüm sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız emekli öğretmen Birol Özlenir
Galericiler ve Nakliyeciler Sitesi proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız esnaf Nurettin Yılmaz
Bigalım Kart sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız iş insan Samet Taşkın
Tematik Parklar – Yeniceköy Mesire Alanı- Köylere Bağlantılı Bisiklet Yolları proje sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Adayımız işçi emeklisi Rahmi Yılmaz
5. Yıl İmza Projemiz – Hamdibey Yaşam Vadisi sorumlu Belediye Meclis Üyesi Adayımız işçi emeklisi Ahmet Uludağ
Biga Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası, Biga Sanayi Tesisi ve Biga Yeni Kent Meydanı projeleri benim sorumluluğumda hayata geçireceğiz.
Son olarak Biga’mızın Yeni Kentleşme İmar planları çalışması ile yeni bir cadde planlarımızı hazırladık. Arapdere köprüsünden Ticaret Sanayi Odası önünden geçen Kevser Ozangil Caddemizi yeniden imar planları ile kent yaşamına katacağız. Hem trafik yoğunluğunu azaltacak hem de yeni kent merkezleri yaratacağız.
Projeleri ayrıntıları ile anlatan Şen, belediye hizmetlerinin en temeli olan Temiz Su, Temiz Çevre ve düzenli yollar maalesef şu an Biga’ya yakışır durumda değil. 1 Nisan’dan itibaren sorunlarımıza kalıcı gerçekçi çözümlerle yaklaşacak enerjimizi sosyal ve kültürel alana çevirerek BİGA’yı Türkiye’nin ikinci yüzyılına yakışır adından her alanda adından söz ettirecek “MARKA KENT” olması için çalışacağız.
Teşekkürler Güzel Biga’mın Güzel İnsanları!
Biga’yı hayallerimizin ötesine taşıma umudumuzu arttırdınız.
1 Nisan’dan itibaren hep birlikte Geleceğin Biga’sının temelini atacağız.
Bize güveninizi ve bu coşkunuzu boşa çıkarmayacak Biga için çok çalışacağız diyerek kollarını sıvayarak sözlerine son verdi.



Siyaset 4.03.2024 14:59:26 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19