Başkan Adayı Alper Şen Kavaklıkta Vatandaşlar ile Buluştu

Başkan Adayı Alper Şen Kavaklıkta Vatandaşlar ile Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen çalışmalarına devam ediyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi ön seçiminden zaferle çıkan Şen, adaylığı kesinleştikten daha etkin ve hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Biga’da her kesimle bire bir iletişim için durmaksızın ziyarette bulunuyor. Bu akşamki Kavaklık bölgesi ziyaretinde mahalle gençliği ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Pankartlarla karşılandı ve Biga’ya Başkan Mimar Alper Şen sloganlarıyla karşılandı.

CHP Biga Belediyesi Başkan Adayı Şen karşılama için teşekkür etti ve bize olan güveni çok çalışarak boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

Biga Belediye Başkan Adayı Şen Kavaklık bölgesi ziyaretinde vatandaşlarla şunları paylaştı:

En Önemli Kelimemiz “Adalet” diyerek başlayan Şen, kimseyi geride bırakmayacak eşitlikçi adalet ilkemizle sosyal adalete yönelik çalışmalarla adil ve yaşanabilir bir Biga hedefimiz için kararlıyız.

Emeklilerimiz, Engellilerimiz, Gençlerimiz, Kadınlarımız, Çiftçilerimiz, Öğrencilerimiz, Çocuklarımız ve Yaşlı/Hasta vatandaşlarımızın hepsi için çalışacak tüm hemşerilerimizin hayatına dokunacak yerel yönetimler dönemi yaşayacağımızı ifade etti.

Şen, Yerel Yönetimlerin 3 önemli görevi var. Temiz su, Temiz Çevre ve yol altyapısıdır. Göreve başladığımızda ilçemizi bu yönlerden kalitesini artıracağız.

Depreme Hazırlık, Kesintisiz Su, Köy Masamızla, Engelli Yaşam Merkezleri, Emekliler Lokali, Hanımevi, Hünerli Eller Çarşısı, Biga Öğrenci ve Gençlik Merkezi, Biga Kent Akademi ve Her Mahalleye 1 Kreş projelerimizle Biga’ya yeni sosyal belediyecilik uygulamalarımızla hizmet etmeye hazır olduklarını paylaştı.

 

 

 

 

 


 



Siyaset 26.02.2024 16:11:15 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19