Başkan Ahmet Elbi,5 Yılda Yaptıklarıyla Hemşehrilerinin Karşısına Çıktı

Başkan Ahmet Elbi,5 Yılda Yaptıklarıyla Hemşehrilerinin Karşısına Çıktı

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi,5 yılda Karabiga'da yaptığı çalışamaları anlattığı mahalle buluşmalarının ilk durağında Karabiga Zeytinlik Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, mahalle toplantılarının ilkine Zeytinlik Mahallesi’nden başladı. Akşam mahalledeki kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Elbi, 5 yıllık çalışmalarını anlattı. Vatandaşlara yapılan yatırımlar, çalışmalar video gösterimi eşliğinde izlettirildi. Ardından Elbi, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip, sorularını cevapladı. 

Belediye Başkanı Elbi, “Bu akşam 5 yılda Karabiga’mıza ne hizmet yaptık, onu anlatmak için vatandaşlarımızla, Zeytinlik Mahallemizde ilk defa buluşuyoruz. Bundan sonra diğer mahallelerde vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz inşallah. Biz gerek billboardlarda gerek sosyal medyalarda vatandaşlarımıza yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Bunun yanında bu akşamki toplantıda hem yaptıklarımızla alakalı vatandaşımızı bilgilendirmek istiyoruz hem de vatandaşımızın kafasında soru işareti varsa bize sormak istedikleri varsa onları dinlemek için buradayız. Tüm sorulara açığız. Herkes istediği soruyu sorabilir. Karabiga’mıza 5 yılda iyi hizmetler yaptığımızı düşünüyoruz. Özellikle doğalgazla başlayıp daha sonra altyapı ve su hatları ile birlikte Karabiga’mızın altyapısını tamamen yenilemeyle birlikte çok ciddi projeler kattık. Vatandaşlarımız bir yıldır evlerinde doğalgazlarını yakıyorlar. Vatandaşlarımızın bir an önce rahata ve konfora kavuşması için çalışmalarımızı bu çerçevede sürdürdük. Çok şükür bunda da başarılı olduk” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri toplantıda tüm vatandaşların Başkan Ahmet Elbi'ye büyük teveccüh göstererek çalışmaları için teşekkür etmeleri dikkat çekti.Belediye Meclis Üyelerinin,Belediye Personelinin de hazır bulunduğu buluşmada vatandaşlar dinlenerek talepler not alındı.

 



Siyaset 23.12.2023 15:19:35 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19