Başkan Borazan “Çanakkale’mizin Giriş Kapısı,Kadim Şehrimiz Biga için Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Borazan “Çanakkale’mizin Giriş Kapısı,Kadim Şehrimiz Biga için Çalışmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan 18 Eylül Biga’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan 18 Eylül Biga’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.Başkan Borazan mesajında “İlçemizin kalkınması örnek bir kent haline gelmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” dedi.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’ın mesajın şu şekilde:

“Kadim İlçemiz Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde çok özel etkinliklerle değerine yaraşır şekilde kutluyoruz.

Anadolu insanının vatan, millet ve bayrak sevgisini ve kahramanlıklarını göstermesi bakımından kurtuluş günleri çok önemlidir. Bu günler tarihe not düşmenin yanında, geleceğimize yön vermesi açısından da son derece önemlidir.
Her biri bağımsızlık destanı yazacak geçmişe sahip olan bu kahramanlar, yaptıkları ile yaşadıkları dönemin ötesine geçmeyi başararak, milli ve manevi değerlerine olan yürekten bağlılıklarıyla tüm dünyaya güçlü bir birliktelik mesajı vermişlerdir. Bağımsızlık yolunda gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, bütün sıkıntılara göğüs germiş ve bizlere bu güzel vatanı bırakmışlardır. Böyle bir ecdadın torunları olan bizlere düşen görev, ecdadımızın kutsal emaneti olan şehrimizi ve ülkemizi millet şuuruyla korumak, her alanda kalkınmış ve müreffeh yarınlara taşımaktır.

Türk ordusu Çanakkale’de düşmana karşı Bigalı Mehmet Çavuş gibi kahramanlarla büyük bir destan yazıp Çanakkale’nin geçilemeyeceğini göstermiştir.Çanakkale'nin giriş kapısı olan kadim şehrimiz Biga'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde İlçemizin kalkınması örnek bir kent haline gelmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerim ile, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum; Biga’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun”



Siyaset 18.09.2023 09:11:00 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19