Başkan Doğan'dan Vali Toraman'a ziyaret: Gündem yatırımlar

Başkan Doğan

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Çanakkale Valisi olarak atanan ve görevine başlayan Vali Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Çanakkale Valisi olarak atanan ve görevine başlayan Vali Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bozlar Yat Üretim İhtisas Serbest Bölgesi, yat ve konteyner limanları gibi önemli yatırımların yanı sıra Biga Fuarı da gündeme gelen konular arasında yer aldı.

Başkan Doğan'a Biga TSO Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş ile Biga TSO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de eşlik ettiler.

Ziyaretten memnuniyetle ayrıldıklarını dile getiren Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Görevine başlayan sayın valimize öncelikle hoşgeldin dileklerimizi ilettik ve görevinde başarılar diledik. Bigamıza düşünülen ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında sayın valimizi bilgilendirdik. Ayrıca 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Biga Fuarımıza sayın valimizi de davet ettik ve davetiyelerini bizzat teslim ettik. Sayın Valimizin Çanakkalemize başarılı bir şekilde hizmet edeceğine inancımız tamdır. Güleryüzlü, çalışkan ve yatırımlar konusunda ilgili davranan Çanakkale Valimiz Doç. Dr. Ömer Toraman'a misafirperverliği, nazik sohbeti için teşekkür ediyor; yeni görevinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR GÜNDEME GELDİ
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan tarafından Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Biga'ya yapılacak yatırımlar konusunda bilgilendirildiği öğrenildi. Ziyarette Bozlar Yat Üretim İhtisas Serbest Bölgesi, Karabiga Yat ve Konteyner Limanı, Demiryolu, OSB genişleme sahası, coğrafi işaretli ürünlerle ilgili çalışma, ekonomiye değer katanlar ödül töreni, yapımı devam eden okulların durumu, Güzel Sanatlar Lisesi, iş garantili meslek lisesi projesi, OSB Meslek Yüksek Okulu, Biga Ağaköy yerleşkesinin canlandırılması, Veteriner Fakültesi ve Hayvan Hastanesi başta olmak üzere Bigamıza yapılması planlanan, yapımı devam eden çok sayıda yatırım yatırımın gündeme geldiği ifade edildi.



Gündem 2.08.2024 14:21:07 0
  • Pazartesi 24.4 ° / 16.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 26.6 ° / 17.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.7 ° / 17.1 ° false
  • BIST 100

    9577,46%-1,12
  • DOLAR

    34,01% 0,35
  • EURO

    37,84% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2821,38% 0,43
  • Ç. ALTIN

    4560,04% 0,75