Başkan Elbi,Karabiga için Durmaksızın Çalışıyor

Başkan Elbi,Karabiga için Durmaksızın Çalışıyor

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi,Çanakkale merkezde önemli ziyaretler gerçekleştirdi.Gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Başkan Elbi hemşehrileri için iki önemli haberi paylaştı.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Karabigamız İçin Çalışıyoruz” sloganıyla Karabiga’nın değerine değer katmak için görüşmelere devam ediyor. 

“AKSA Ziyareti Ardından Çalışmaların Yapıldığı Duyuruldu”

Çanakkale görüşmelerinin ilk durağı Çanakkale AKSA Doğalgaz oldu. AKSA Doğalgaz Çanakkale Şube Müdürü Çağdaş Adıbelli’yi ziyaret eden Elbi, Karabiga’da doğalgaz aboneliğini yaparak kutu takım işlemi yapılmayan vatandaşların toplanan taleplerini iletti.Ziyaretin ardından yapılan açıklamada; “Karabiga'mızda doğalgaz aboneliğini yaparak kutu takım işlemi yapılmayan vatandaşlarımız için Karabiga Belediyesi olarak talepleri toplamıştık bu konuda görüşmelerimizi gerçekleştirdik.Karabigalı her hemşehrimizin talebi ve sorunu konusunda canla başla çalışmaya devam ediyoruz.”dedi.

Ziyaretlerin devamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sadi Akman, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Ercan Oran, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, göreve yeni başlayan Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan’ı makamında ziyaret eden Başkan Elbi, Karabiga için önemli konularda istişarelerde bulunduğunu bildirdi.

“Karabiga'ya Denizcilik Bölümü”

Son olarak da Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaret eden Başkan Elbi bir müjdeyi daha verdi. Başkan Elbi, “Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaretimizde Karabiga’mıza Denizcilik Bölümü kazandırmak için görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Yapılacak çalışmalar ve Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider’in de katkılarıyla Karabiga’mıza Denizcilik Bölümünü kazandıracağız. Karabiga’mızın gelecek vizyonu için çalışmaya, hemşehrilerime yakışır şekilde hizmet üretmeye devam ediyoruz.” dedi.



Gündem 4.10.2023 18:04:01 0
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    10098,23%0,15
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99