Başkan Erdoğan: "Projelerimizi Hayata Geçirmek İçin Gün Sayıyoruz"

Başkan Erdoğan:

31 Mart yerel seçimleri sonrası için Biga'yı gelecek yüzyıla hazırlamaya kararlı olduğunu her fırsatta dile getiren Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Hayvan Pazarı'nı ziyaret eden Bülent Erdoğan, daha sonra meclis üyeleri ile birlikte Biga Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti. Eşiyle birlikte iftar alışverişi yapan Bülent Erdoğan, teravih sonrasında ise Yeniceköy sakinleri ile bir araya gelerek projelerini anlatmaya devam etti.

Biga'da yerel seçimleri bir kez daha kazanarak önümüzdeki dönemde Biga'yı Türkiye Yüzyılı'na hazırlamak için kararlı olduklarını belirten Biga Belediye Başkan adayı AK Partili Bülent Erdoğan; güne Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek başladı. Biga'yı marka şehir yapmak için seçmenden güçlü meclis sözü alan Bülent Erdoğan, "Hayvan pazarında esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Üreticilerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz; Göktepe'de yapacağımız Et Entegre Tesisimizle Biga etinin markalaşmasını sağlayacağız. Aynı zamanda, hayvan pazarımızı da Göktepe'ye taşıyarak, hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimiz için modern bir tesis hayata geçireceğiz," dedi.

*Biga Et'i Marka Olacak*

Göktepe'ye kurulacak Et Entegre Tesisi hakkında üreticilere ve vatandaşlara bilgi veren Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, "Yer sorunumuz yok. İmar sorunumuz yok. Projemiz hazır. Hızla uygulamaya geçeceğiz! Göktepe'de kuracağımız Et Entegre Tesisimiz, 3500 metrekare kapalı alanı ile modern kesimhanesi, gıda laboratuvarları, soğuk deposu ile örnek bir işletme olacak. İstihdam sağlayacak, Biga etinin değerini yükselteceğiz," dedi.

*10 Bin 500 Metrekarelik Hayvan Pazarımız Olacak*

Et Entegre tesisi ve Hayvan Pazarı'nın projesinin hazır olduğunu ve yer sorununun olmadığını belirten Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, "Hayvan Pazarımız ise 10.500 metrekarelik yarı açık alanda, 65 farklı boyutta padok ile modern ve çağa uygun bir tesis olarak Bigalı üreticilerimize hizmet verecek. Biga etinin markalaşma sürecini, merkezi hükümetimizin de destekleriyle hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Deneyimimizle, hiç ara vermeden, hazır projelerimizi hayata geçireceğiz inşallah," dedi.

*Projelerimizi Hayata Geçirmek İçin Gün Sayıyoruz*

Belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adaylarıyla birlikte İçdaş garajında emekçilerle buluşan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, "İşine giden emekçilerimizi ziyaret ettik. Belediye Ticaret Merkezi ve Kapalı Çarşı çevresindeki kahvelerde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sadece seçim kazanmak için vaat sallayanlara inat; yerini, imarını, projesini ve bütçesini hazır ettiğimiz önemli projelerimizi hayata geçirebilmek için gün sayıyoruz. İnşallah 1 Nisan'dan itibaren Biga'mızın yeni yüzyıla giden yolculuğunda tüm Bigalı hemşerilerimizi mutlu edecek Biga vizyonumuzu hayata geçireceğiz. Hükümetimizin güçlü desteğiyle Biga'mızı yeni yüzyılın marka merkezlerinden biri haline getireceğiz," dedi.

*Güçlü Ekibimiz Var; Güçlü Destek İstiyoruz*

Biga Belediye Meclisinde hayata geçirmek istedikleri projelere engel olunmaması için güçlü meclis vurgusu yapan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, "Belediyecilik deneyimimiz, güçlü ekibimizle biz durmadan, yorulmadan çalışmak için hazırız. Güleryüz ve samimiyetle çıktığımız bu yolda, deneyimimizle çok çalışacağız. Yenilerle kaybedecek zamanımız yok. İkinci dönemimizde ustalıkla çalışacağız," dedi.

*Eşiyle İftar Alışverişine Çıktı*

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, eşi Feride Erdoğan ile birlikte iftar alışverişine çıktı. Hem vatandaşlarla hem de pazarcı esnafıyla sohbet eden Erdoğan çifti alışveriş de yaptılar. Bülent Erdoğan, "Bizim için gönüllere girmekten daha değerli bir şey yok. İftar alışverişimizi eşim Feride Hanım'la birlikte yaptık. Bu vesile ile bir kez daha pazarcılarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. İnşallah yeni dönemimizle birlikte samimiyetimizle, deneyimimizle, ekibimizle, merkezi hükümetimizin destekleriyle Biga'mızı ustalıkla geleceğe hazırlayacağız," dedi.

*"Tabakhaneler Bölgesinde Modern ve Örnek Bir Mahalle Kuracağız"*

Köşklübağ Camii'nde teravih namazını kılan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, sonrasında ise Yeniceköy Mahallesi'nde kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ilgisine teşekkür eden Bülent Erdoğan, vatandaşların sorularına da yanıtladı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızla önümüzdeki dönemde yapacaklarımızı konuştuk, sohbet ettik. Biz projelerimizi anlattık, onların sorularını cevapladık, yaptıklarımızı anlattık, nasıl bir Biga vizyonu planladığımızı konuştuk. Yeniceköy Mahallemiz için projesi, yeri hazır olan Mesire Alanı projemiz 1 Nisan'dan sonra hızlıca başlayacak. Yeniceköy Mahallemiz daha da değer kazanacak," dedi.

*"Biga'mıza İstihdam ve İş Getireceğiz"*

AK Parti hükümetinin yatırımlarını Biga'ya daha fazla getirmesi için çalıştıklarını belirten Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, "Merkezi hükümet yatırımlarıyla Biga'mıza istihdam ve iş getireceğiz. Bozlar Yat İhtisas OSB, Yat Limanı, Konteyner Limanı, Sera OSB, Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, Güzel Sanatlar Lisesi gibi projeler Biga'mı

Biga'mıza çağ atlatacak. Belediye olarak Minia Çanakkale, Çocuk Köyü, Et entegre tesisi, hayvan pazarı, Millet Bahçesi, Kocabaşçayı'nda su tutma projesi, Tabakhaneler bölgesi modern kent, GES projesi, toplu konut, Granikos Savaş Alanı başta olmak üzere projelerimiz hazır. Biga'mızı merkezi hükümet yatırımlarımız ve belediye yatırımlarımızla bir yatırım üssüne çevireceğiz. Belediyecilik deneyim işidir. Biz bu dönemde bütçemizi toparladık, ekibimizi oluşturduk, projelerimiz hazır, proje alanlarımız hazır. 1 Nisan'dan itibaren kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu dönem Biga'mıza ustalıkla ve deneyimle hizmet edeceğiz," dedi.



Siyaset 14.03.2024 17:59:09 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19