Başkan Erdoğan,Meclis Toplantısı Ardından Açıklamalarda Bulundu

Başkan Erdoğan,Meclis Toplantısı Ardından Açıklamalarda Bulundu

Bugün Biga Belediye Meclisi gündem maddeleri arasında, Biga'nın tüm mahallelerine ve prestijli caddelerine hizmet götürmek amacıyla İller Bankası'ndan alınması planlanan 47 milyon TL'lik kredi başvurusu görüşüldü.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın bugün yapılan Meclis Toplantısı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:


Biga'mıza Hizmeti Kimse Durduramaz

Bugün Belediye Meclisi'mizin gündem maddeleri arasında, ilçemizin tüm mahallelerine ve prestijli caddelerine hizmet götürmek amacıyla İller Bankası'ndan alınması planlanan 47 milyon TL'lik kredi başvurusu görüşüldü.

Öncelikle, Gönüllerin Şehri Biga'mız için canla başla çalışan tüm Cumhur İttifakı meclis üyelerimize görüş birliğinde bulunarak yetkiyi Belediye'mize, hizmeti Biga'mıza kazandırdığı için teşekkür ederim.

Söz konusu Biga'mıza hizmet olduğunda hayır demekten çekinmeyen, böylesine önemli bir konuda alaycı bir üslupla, “Sizi 47’de durduran ne oldu diyen” Millet İttifakı Grubu ve Bağımsız meclis üyelerimize şunu hatırlatmak isterim: Evet, 45 milyon da olabilirdi, 50 milyon da.

Asıl odaklanmamız gereken şey, Biga için sunulan hizmetlerin kalitesi ve etkisidir. Amacımız Bigalı hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Sizlerin deyişiyle bizi ne durdurur sorusunun cevabı açık: "Durmak Yok, Yola Devam!"

Komisyonda Onay, Mecliste Red

Yine gündem maddelerimiz arasında yer alan İmar Düzenlemesi ve Kreş Ücretlerinin Düzenlenmesi hakkında oluşturulan komisyonlarda oy birliğini sağlayıp, canlı yayınlanan Belediye Meclisi’mizde karar değiştiren Millet İttifakı meclis üyelerinin tutumlarını, siz değerli Bigalı hemşehrilerime bırakıyorum.

Bu hususlarla #GönüllerinŞehriBiga için #CanlaBaşla çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.



Gündem 5.09.2023 18:49:42 0
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00