BASKAN NIHAT BORAZAN’DAN 24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜ ZIYARETLERI

BASKAN NIHAT BORAZAN’DAN 24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜ ZIYARETLERI

AK Parti Biga Ilçe Baskani Nihat BORAZAN;24 Kasim Ögretmenler günü dolayisiyla ziyaretler gerçeklestirdi.

AK Parti Biga Ilçe Baskani Nihat BORAZAN ilk olarak; Biga Balikliçesme ilk ve ortaokulunu,ardindan da Biga Merkez Diyarbakirli Ekrem Ergün Ilkokulu ve IÇDAS Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçeklestirdi.

Baskan Nihat Borazan,ziyaretlerinin ardindan Biga Ilçe Milli Egitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ederek Ögretmenler gününü kutladi.Baskan Borazan bu ziyaretlerinde ögretmenler ile sohbet ederek çiçek takdim etti.

AK Parti Biga Ilçe Baskani Nihat Borazan ögretmenler günü dolayisiyla yapmis oldugu açiklamada sunlari söyledi:

Onurlu oldugu kadar, sorumluluk alani ve mesuliyeti agir olan ögretmenlik meslegini icra eden tüm ögretmenlerimizin gününü tebrik ediyorum.  Bu anlamda bilgi, tecrübe ve birikimlerini tüm sorumluluk bilinci ve sefkatiyle gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza aktaran tüm ögretmenlerimize yürekten tesekkür ediyorum. Nesillerimizi gelecege hazirlamak, onlari sorumlu ve vasifli birer birey olarak topluma kazandirmak için yapmis oldugunuz çabalar takdire sayandir. Çünkü ülkelerin sekillenmesi toplumun egitim ve ögretim seviyesiyle bagdasmasiyla olur. Iste yürütmüs oldugunuz bu güzel vasifla ülkemizin daha ileri seviyeye ulastiracak, refah ve basari çitasini yükseltecek, ülkemizin önünü daha da açacak olan hedeflere ulastiracak çocuklarimizi egiterek en büyük destegi sizler sagliyorsunuz.Anne baba olarak çocuklarimizi emanet ettigimiz siz degerli ögretmenlerimizin göstermis olduklari fedakârliklar her anlamda büyük önem arzetmektedir. Çünkü çocuklarimizin önündeki tüm engelleri kullanmis oldugunuz teknik ve becerilerle tek tek geçmelerini sagliyorsunuz. Bizler AK Parti olarak egitime en büyük destegi saglamaya gayret ediyoruz. Amaçsiz, köhnemis bir sistemin aksine çocuklarimizin gelecegini sekillendirecek, ulusal çapta ülkemizi temsil edebilecek beyinlerin yetisebilmesi için egitim alaninda birçok yatirimlar yapildi. Allah’a çok sükür bunlarin verimini tek tek aliyoruz ve almaya devam edecegiz. Bu duygularla tüm ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum.



Gündem 20.12.2022 14:03:50 0
  • Pazartesi 20.4 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.4 ° / 15 ° Güneşli
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07