Başkan Yıldırım: "85 Milyon Kazandı..."

Başkan Yıldırım:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı Adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara kesin sonuç ile kazanması tüm dünyaya gereken mesajı net biçimde vermiştir. Fırsat kollayanlar, vatandaşa parmak sallayanlar, hor görenler, avuç ovuşturanlar, senaryocular, “terk edin” anlayışıyla bavulu gösterenler, kesin sonucu görmüş, kimin söz sahibi olduğunu anlamış ve sessizliklerine gömülmüşlerdir. Burada kesinlikle aslolan Türkiye Cumhuriyetimizin kazanmasıdır. Hiçbir menfaati duyguya fırsat vermeden, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi bin yıllık kardeşlik duygusunun devamı ile sararak hareket etmek gerekmektedir. Böyle de olmuştur, olacaktır…” dedi. 

“Bu duruşa sahip çıkmak görevimizdir”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli: Türkiye Kazandı, 85 Milyon kazandı. Vurgusunu defaaten tekrar etmişlerdir. Bu duruşa sahip çıkmak görevimizdir” diyen Başkan Yıldırım; “Artık seçim hattı geride kalmıştır. Bundan sonraki husus: Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet payidar kılmak adına, istikrarlı ve güçlü ilerleyişine, katkılar sunacak şekilde çalışmak olmalıdır. Lider Ülke Türkiye’yi inşa etmek için çaba sarf etmek, Ülkemizin Yeni Yüzyılını akılcı biçimde planlayıp, bilimde, teknikte, milli savunmada… her alanda, üreterek, en güçlü şekilde başlangıç yapmaktır” şeklinde konuştu. 


Başkan Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Eserler zinciri olan; YERLİ ve Milli, İha, Siha, Tiha, Milli Muharip Helikopter, TCG Anadolu Gemisi, Milli Denizaltı, Milli Obüs, Füze, Muharip Tüfek vb… unsurlarımıza kıymetli bir halka daha ekleyebilmek için çalışmaktır. Ülkemizin dört bir yanında devam eden ve gücümüze güç katan yer altı rezervlerimizi; doğalgazımızı, petrolümüzü, değerli cevherlerimizi, milli unsurlarımız ile birlikte devletimizin ve vatandaşımızın hizmetine sunmak ve devamlılıkları için çaba göstermektir. Göğsümüzü kabartan Yerli ve Milli Otomobilimiz TOGG’un göz dolduran heybetine yenilerini ekleyerek, serüvenimize devam etmektir. Ve Daha Nicelerine…. Hep birlikte çalışarak… Güçlü ve Destansı Yürüyüşle… Dosta güven, düşmana korku salarak… Lider Ülke Türkiye’ye saygılarımla.”



Siyaset 3.06.2023 12:00:20 0
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    10098,23%0,15
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99