Başkan Borazan Biga Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Başkan Borazan Biga Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerinde bu kez Biga Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerinde bu kez Biga Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Yoğun çalışma temposuna ara vermeyen Başkan Borazan, Biga Devlet Hastanesi Dahiliye servisinde tedavi gören hemşehrilerini ziyaret etti. Burada yatan hastaları tek tek dolaşan Başkan, sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tedavi gören hastaların büyük memnuniyeti ile karşılanan Başkan Borazan, tek tek sohbet ederek gerçekleştirdiği bu ziyaretinde vatandaşlardan gelen talep ve önerileri not almayı da ihmal etmedi.

Bu ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan; ’’tevazu, samimiyet ve Gayret ile gönülden gönüle ziyaretlerimizi hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu sefer de Biga Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Tedavisine devam edilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Onların ilgisi ve memnuniyeti bizleri de sevindirdi. Tedavi süreçlerinde bir nebze moral olabilmek istek ve önerilerini dinlemek adına sohbet ettik, notlarımızı aldık. Her bir hemşehrime acil şifalar diliyorum."

Başkan Borazan, Dâhiliye servisindeki ziyaretinin ardından Başhekim Emrah Demirci'yi ziyaret etti. Burada da bir süre sohbet gerçekleştirdikten sonra hastane personeline kolaylıklar dileyerek ziyareti sona erdi.

Buradaki ziyaretinde Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’a, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yaşar ve Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci eşlik etti.

 



Siyaset 27.08.2022 20:44:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61