Başkan Borazan Gençler İle Bir Araya Geldi

Başkan Borazan Gençler İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yunus Kandemir'in koordinesinde gençlerle buluştu.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Ak Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yunus Kandemir'in koordinesinde gençlerle buluştu. Belirli periyotlarda düzenli olarak gerçekleştirilen gençlik buluşmalarında Başkan Nihat Borazan, gençlerin isteklerini dertlerini dinleyip sohbet ediyor.

Gençlerimize daima inanıyor ve güveniyoruz diyen Başkan Nihat Borazan’ın gençlerin her faaliyetlerinde en büyük destekçisi konumunda olması, gençler ile olan samimi diyaloğu gençler tarafından da büyük ilgiyle karşılanıyor.

Ak Parti Biga İlçe Başkanlığının Gençlik Kolları katında gerçekleşen buluşmada Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’ın gençlere yaptığı konuşmasında şunları söyledi; ‘’gençler, sizlerle bir arada olmaktan sizleri dinlemekten her zaman gurur duyuyorum. Siz gençlerin fikirleri önerileri çalışmalarımızda bizlere ışık tutuyor. Gençler, sizler sadece geleceğin değil bugünün de sahiplerisiniz. Bizler geleceği hayal ediyorsak, var olmak istiyorsak tecrübelerimizle sizlerin yolunu aydınlatmak en asli görevimiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Adana’da gerçekleşen gençlik festivalinde "Siz dağılmışları toplayacak, gizlenmişleri açacak, karanlıkları güneşle aydınlatacak gençliksiniz. Siz, çürümüşlüğün, sinsi oyunların, kirli mecraların içinden kendi medeniyet değerlerimizin kılavuzluğunda erdemli yolları açacak gençliksiniz. Size inanıyorum’’ sözleri gençlerimize verilen değer ve önemi bir kez daha çok net göstermiştir.

Gençler, size güveniyoruz sizlere inanıyoruz hep birlikte başarılı bir şekilde kendinden emin yol yürümeye devam edeceğiz. Gençlik Kolları Başkanımıza ve sizlere bu akşam ki buluşma ve sohbet için teşekkür ediyorum dedi.’’



Siyaset 10.06.2022 13:00:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61